Кучешки живот 2 (2019)

Някои приятелства надхвърлят живота
7380 votes
Актьори
Dennis Quaid, Abby Ryder Fortson, Betty Gilpin
Режисьор
Gail Mancuso
Сценарист
W. Bruce Cameron, W. Bruce Cameron
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
USA
Трейлър на Кучешки живот 2 (2019)
4.5 / 5 - 2 vot
543
3
0
Още веднъж кучето Бейли тръгва да търси смисъла за своето съществуване и влиза в контакт с много хора, чийто живот докосва и научава, че живот не е нищо без щастие и любов. Един филм за кучешката любов, приятелство и отдаденост.
Кучето Бейли води щастлив живот с господаря си Итън и съпругата му Хана, в тяхната ферма в Мичиган. За внучката им Сиджей, кучето е най-добрия ѝ приятел, дори и сред хората. Освен това, всичко което тя не успее да изяде, е сигурна, че нейния приятел ще ѝ помогне: той не остава нито троха паднала на земята, което спестява много караници. Но един ден, майката на Сиджей отвежда дъщеря си далече от техния дом, което Бейли не може да преживее. Дълго време душата на Бейли  се опитва да свикне с новия живот, но така и не успява. Най-хубавите мигове в живота му са заедно с нея: слушат музика, забавляват се, дори се хранят заедно, от което той е с разбито сърце. Бейли иска да се върне при момичето, защото е обещал да бъде винаги до нея. За пореден път започва цикъл от различни кучешки прераждания и със всяко едно от тях е точно до своята цел – Сиджей. Всеки следващ живот продължава да бъде с нея, а Сиджей вече не е някогашното малко момиченце.

Втора адаптация на книгата на У. Брус Камерън, подобна на филма от 2017, който разказва пътуването на кучето Бейли, което има много животи, в които се среща с различни хора.

 

Всички части

  1. Кучешки живот (2017)
    Кучешки живот (2017)
  2. Кучешки живот 2 (2019)
    Кучешки живот 2 (2019)