G.I. Joe: Змийски очи
6 Underground

Призрачна шестица (2019)

6.1147 250 votes
Актьори
Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Adria Arjona
Режисьор
Michael Bay
Сценарист
Paul Wernick, Rhett Reese
Снимки
Rome, Lazio, Italy
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 08 мин
Бюджет
150,000,000
Трейлър на Призрачна шестица (2019)
2 752
Абонирай се за YouTube канала ни
Група от шест души, изключително надарени инсценират смъртта си и формират елитна единица. Те са водени от безусловното желание да направят бъдещето по-добро. Групата се ръководи от мистериозен лидер.

Призрачна шесторка (2019)

Шест изключително надарени личности се представят за мъртви, след което се гмуркат дълбоко в подземния свят, където заедно преследва престъпници. Водени от мистериозния “едно” (Райън Рейнолдс), недоволен технически милиардер, който смята че злото в света му е достатъчно. Той решава да създаде тайна група, всеки от който има специален талант и да се опълчват на престъпните структури по света. Най-добрата част от това да си мъртъв, не е просто никога да не бъдеш канен на скучни сватбени тържества, а никой не може да те спре, да сриташ задниците на лошите момчета. Светът може да забрави всеки един от шестимата привидно мъртви, но последствията от техните мисии със сигурност остават запомнени.

Целта на звеното е да свалят диктатора на измислената държава Тургистан, който има тънка забулена политика със Сирия и Абу Даби – разполага с химическо оръжие на едната и безумното богатство на втората.

От режисьорът на Трансформърс Майкъл Бей и сценариста на Дедпул. Резултатът: най-скъпият филм на Netflix до момента с бюджет от $150 милиона.

С участието на

  • Ryan Reynolds
    Ryan Reynolds
    Райън Рейнолдс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички