21 моста (2019)

6.4200 votes
Актьори
Sienna Miller, J.K. Simmons, Taylor Kitsch
Режисьор
Brian Kirk
Сценарист
Matthew Michael Carnahan, Adam Mervis
Снимки
Philadelphia, USA
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на 21 моста (2019)
591
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив вижда възможност да откупи миналото си, като разкрие серия от убийства на полицаи, в които и колегите му имат пръст. Точно в този момент Манхатън е напълно изолиран, така че никой да не може да го напусне, което още повече затруднява разследването.

Това е най-лошият ден в полицейското управление на Ню Йорк в продължение на 18 години: осем служители на реда са застреляни с един замах, което навявана на полицията неприятни усещане. За добре обучения, но опозорен детектив Андре Дейвис, това е възможност да се компенсира и да спечели уважение, ако успее да намери виновниците в милионния град.

По време на своето разследване, за първи път в историята на града, настъпва пълно блокиране достъпа до Манхатън, обхващащо всичките 21 моста. Вече никой не може да влиза и излиза, а детектива дори не може да напусне града. Но докато географските граници са по-строги от всякога, границите между ловците все повече се размиват. Той е въвлечен в лов за сериен убиец, който елиминира полицаи. Натъква се на масивна конспирация, свързваща колегите му с влиятелна криминална империя и скоро трябва да бъде внимателен на кой се доверява. Кой е приятел и кой е враг, когато някои ченгета имат кауза с гангстерите? За съжаление, скоро се озовава в ситуация, в която на никой не може да разкрие, кого преследва.

С участието на

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс