Вашите въпроси

 

Как да тегля филми

Филмите не се тегля, а се купуват, преди да се изтеглят. Независимо, че на много хора това не се харесва, аз мога да питам: преди да вземеш, кажи какво си дал?

 

 

Какъв е смисъл от този сайт

И според мен живота на циганите е безсмислен и не трябва да ги има, но факт – те са тук и то в достатъчно количество, за да не липсват на никой. Това не означава, че съм прав или че това е ирония на съдбата: Всичко в този свят е за добро, но твърде късно виждаме дълбокия му смисъл. С други думи, за ограничените хора много неща са безсмислени.

 

 

Кой нормален човек се занимава с този тъп сайт

Нищо не е добро или лошо, мисълта го прави такова. Умните у нас считат за луди, а глупакът редом всеки почита обичате или не обичате България, една от фразите е на един велик българин. Аз не обичам България, като цяло и хората в нея, но това не означава, че мразя всичко що е в България. Цитатите си казват всичко и правото криво не мога да видя, дори и с очилата си с астигматизъм.

Лудите казват на хората, които са изключения в общоприетите норми, маниери. Когато един луд човек, създаде нещо уникално и то се хареса на хората, титлата му “луд” се премахва – Тези, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят  

 

 

Случвало се е и някой да каже Благодаря!

Егоистите и алчните вземат предвид само соята гледна точка, игнорирайки всичко останало. Аз филми не гледам, но пиша описания. Малко хора ги интересува това да бъдат полезни на някой друг, освен за себе си. Е аз определено съм то тях. Дразня се като видя БГ сайтове, а тях пише на английски. Всеки го мързи, никой не иска да създава, а само да взема на готово. Щом има толкова хора, които чакат на готово, тогава нека аз да дам, това което мога. За разлика от много, много други услуги, този сайт не иска пари; този сайт не ангажира никой с нищо, не ви се натрапва и не ви настройва начина на мислите (аз няма да гласувам за Бойно, това ще е в друга тема – прочетете я задължително!!); този сайт не ви губи времето, а напротив – вие идвате тук, при свое желание и най-важното: за да се отпуснете, забавлявате, разсмеете и да забравите скуката, или завистта, може би проблемите и това са най-малките неща, които ме подтикват да вярвам, че върша нещо хубаво.

 

Поздрави на ВСИЧКИ

За Метълите

Вашите въпроси Трейлър
5
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни

 

 

Поп и денс

Вашите въпроси Трейлър

 

За патриотите

Вашите въпроси Трейлър

 

За влюбените

Вашите въпроси Трейлър

 

За децата, те са най-важни!!

Вашите въпроси Трейлър