Черната вдовица

Уинона Ърп / Wynonna Earp (2016)

7.417 320 votes
Актьори
Melanie Scrofano, Dominique Provost-Chalkley, Tim Rozon
Снимки
Calgary, Canada, Alberta
Жанр
Екшън, Фантастика
Премиера
2016
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч
Трейлър на Уинона Ърп / Wynonna Earp (2016)
337
Абонирай се за YouTube канала ни
Около загадъчната Wynonna има много мистерии – все още никой не знае коя е тя и че някой ден живота на всеки ще зависи от нея. Тя произлиза от древен род, който винаги се е борил със злите демони и сега когато те са надвиснали над света, тя дори и да иска, няма да може да избяга от съдба си.
Фокусът на историята на самия е млада и мистериозна жена на име Wynonna Earp, която крие тъмното си минало. Когато тя събира достатъчно смелост и ентусиазъм да се завърне в родния си град, разбира че там е твърде нежелана и нейното присъствие създава много проблеми. Всъщност коя е Wynonna и какво се крие зад нейната странна личност? Когато се появява в града си, в този момент на хоризонта се задават тъмните сили, които са напуснали града в нейното отсъствие. Въпреки че никой не обича Wynonna накрая всички хора ще разберат, че са зависими от нея, защото тя е внучка на известния Уайт, който се бори с тъмите сили и демони. Пи същия начин, главната героиня колкото и да иска, не може да избяга от съдбата си, защото тя има редки способности с които може да продължи борбата с демоните, които могат да покорят света.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички