Тролчетата (2016)

6.569 240 votes
Актьори
Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Justin Timberlake
Режисьор
Walt Dohrn, Mike Mitchell
Сценарист
Glenn Berger, Jonathan Aibel
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Тролчетата (2016)
16 481
Абонирай се за YouTube канала ни
Запознайте се с тролчетата. Те са малки, сладки, забавни. Обичат да танцуват и да се наслаждават на музиката и на живота. Любвеобвилни и дружелюбни, тези тролчета обичат да си играят наоколо. Но един ден, мистериозен великан се появява на сцената, за да сложи край на партито.

Троловете живеят в гората, като техен лидер е Попи. По време на нейното управление, те винаги са били добродушни и мирни. Тя е с розова коса и е истинско слънце за тях. Но не се отнася същото за всички – някои от тях са по-безцветни и не са заредено с толкова положителна енергия. Тъй като живеят на едно място, те трябва да се справят с различията си.

Но по време на церемония, нещо се обърква и много от нейните поданици, са  отвлечени от голямо и раздразнително чудовище наречени Берген. Това чудовище се хранят с тролове. За да спаси заложниците, Попи, трябва да се сближи с троловете, като Клон, които винаги са били аутсайдер. Ако искат да намерят приятелите си, ще трябва да се обединят, въпреки техните различия.

Това е една забавна, 3D анимирана музикална комедия, създадена на основата на образите на куклите тролчета на Томас Дам.

С участието на

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик

Всички части

 1. Тролчетата (2016)
  Тролчетата (2016)
 2. Тролчета 2: Турнето (2020)
  Тролчета 2: Турнето (2020)