Трансформърс 5: Последният рицар (2017)

5.2106 130 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock
Режисьор
Michael Bay
Сценарист
Art Marcum, Matt Holloway
Снимки
Michigan Motion Picture Studios, Pontiac, Centerpoint Parkway
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
23 Юни 2017
Държава
USA
Продължителност
149 мин.
Трейлър на Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
4.6 / 5 - 50 vots
31095
267
9
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
В тази част на Transformers, режисьора Майкъл Бей отприщва за пети път епична битка между Autobots и Decepticons. Марк Уолбърг се завръща отново в човешкия си герой.
Transformers: The Last Knight (2017)

След като Кейд Йегър оцелява след опустошителните събития от четвъртата част, той ще бъде изправен пред извънземните роботи, които са се заселили на земята преди много години за да изградят бойното поле. Сега той ще се изправи пред нова извънземна заплаха, за пореден път в историята. Отново настъпва битка между Autobots и Decepticons.

Оптимус Прайм твърди, че е намерил останки от планетата Кибертрон. Въпреки, че това място е вече мъртво и пусто, то може да се превърне в дом на трансформърсите. Какво ще стане, ако това се осъществи? Ние се учим от историята и няма да забравим до какво доведоха трансформърсите и войната на Земята.
Докато мисията на Autobots е да защити човешкия род от всички опасности на космоса, то на Decepticons е да унищожи човечеството. Той иска да покори земята и ще бъдем свидетели на много жертви. Оптимус Прайм и неговите съюзници дали ще устоят на надвисналата заплаха?
Предистория
Само със четири части, филма се превърна в най-печелившия – с 3.75 милиарда щатски долара, извънземните роботи от първите четири части, бързо превзеха всички бокс офис класации по цял свят. Като се има предвид тази сума, не е изненадващо че Paramount Pictures подготвят пета част. Майкъл Бей, който е постави началото на всички предишни епизоди, сега отново се завръща на режисьорския стол. В допълнение, беше обявено, че Марк Уолбърг ще заеме познатата си роля като Кейд Игър.
Добави ревю

Всички части

  1. Трансформърс: Ера на изтребление (2014)
    Трансформърс: Ера на изтребление (2014)
  2. Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
    Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
  3. Бъмбълби (2018)
    Бъмбълби (2018)