Спондж Боб: Гъба на сухо (2015)

646 960 votes
Актьори
Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Antonio Banderas
Режисьор
Mike Mitchell, Paul Tibbitt
Сценарист
Glenn Berger, Jonathan Aibel
Жанр
Анимация
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ, Южна Кореа, Австралия
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Спондж Боб: Гъба на сухо (2015)
9 797
Абонирай се за YouTube канала ни
Спонджбоб и неговите приятели трябва да намерят открадната рецепта, която ги спуска в приключение в реалния свят. Отивайки в него те попадат на един пират. Той има рецептата заедно с книгата. Тази книга е магическа, а на тях им е нужда само страницата с рецептата, за да осъществял коварния си план. Те крадат страница и така се превръщат в супер герои.

Всички познаваме Спонджбоб. Той е една мила, оптимистична и изключително забавна жълта гъба, която не може без своите приятели Патрик, Санди, Сепия и Г-н Крабс. Те всички много си приличат по едно конкретно нещо – обичта им към ракбургерите. В един прекрасен ден, обаче, спокойствието им е нарушено, когато някой открадва свещената рецепта за невероятно-вкусните сандвичи. Всички трябва да помогнат в търсенето на виновника и дори Спондж Боб и злият Планктон ще трябва да се съюзят. Те ще излязат от водата – нещо невиждано досега, за да заловят пирата Бургерска Брада и да върнат рецептата си. Какво обаче ще последва от всичко това, можем да разберем само като гледаме невероятните приключения на Спонджбоб: Гъба на сухо…

В ролята на брадатия пират е самият Антонио Бандерас, а гласове на останалите герои са озвучавани от Том Кени, Роджър Бъмпас, Бил Фейгърбак и други.

Всички части

  1. Спондж Боб: Гъба на сухо (2015)
    Спондж Боб: Гъба на сухо (2015)
  2. Спондж Боб 2: гъба беглец (2020)
    Спондж Боб 2: гъба беглец (2020)