Откачалка

Снежният човек (2017)

5.157 230 votes
Актьори
Michael Fassbender, Charlotte Gainsbourg, Rebecca Ferguson
Режисьор
Tomas Alfredson
Сценарист
Hossein Amini, Peter Straughan
Снимки
Norway
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ, Китай, Швеция
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Снежният човек (2017)
9 196
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Снежният човек (2017)
Хари, главен детективът на елитен екип за борба с престъпността разследва изчезването на жена по време на първия зимен сняг. Най-голямата му страх е, че един неуловим сериен убиец все още е на свобода и той трябва да предприеме някакви действия. С помощта на брилянтния новобранец Катрин Брат, те проучват други подобни случаи, възникнали десетилетия по-рано, с надеждата да намерят някаква връзка с настоящото убийство, за да възпрепятстват следващите действия на убиеца. Те откриват, че той ще действа точно по време на снеговалеж. Сега те са много по-близо до него, от колкото когато и да е било.
Ние всеки ден публикуваме нови филми, премиерите на които са чак след месеци. Става ясно, че приемно, аз няма как да съм гледал всеки филм, а информацията която пиша, е на базата на различни интернет източници. Това което видях за този филм, наистина ми грабна вниманието и по-написаното по-долу изглежда интересен. Така че, аз ще го поставя в категория “кой филм да гледам”, но това не означава, че ще е върха.
Сюжет

Това е ноември в Осло и първият сняг вече е паднал. Една жена на име Бекер се прибира от работа в дома си и когато вижда снежния човек, тя се зарадва, защото знае, че той е направен от съпругът й и синът. Но всъщност, той не е направен от тях. Семейството в къщата също се радва на снежния човек, забелязва непознат човек, който прекалено много се взира в снежната фигура. Когато се заглеждат по-внимателно, те виждат, че това е Хари, главния надзирател на полицията в Осло, който разследва случая около убитата жена Бекер. След това той получава анонимно писмо, което е подписано от “снежен човек”. По време на разследването си, той намира връзка с други случай на подобно неразкрити убийства, които продължават във времето, но никой не е успял да се справи с тях. По това време, изчезват и други омъжените жени без следа, точно когато пада първия сняг и след това го откриват мъртви.

Филма се основаван на романа на престъпленията от Ю Несбьо, който първоначално е бил публикуван през 2007 г. Книгата е седмата част от поредицата за Хари Hole, която започва още през 1997 г.

Актьорски състав

 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • J.K. Simmons
  J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
 • Michael Fassbender
  Michael Fassbender
  Майкъл Фасбендър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички