Двете страни на чудесата

Мумията се пробужда (2014)

1.81 330 votes
Актьори
Bailey Gaddis, Elizabeth Friedman, Lauren Bronleewe
Режисьор
Patrick McManus
Сценарист
Joanne Spring
Жанр
Фантастика
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Мумията се пробужда (2014)
1 597
Абонирай се за YouTube канала ни
Археолози събуждат дневно проклятие в една пирамида и си имат работа със зловеща и безсмъртна мумия, която иска да ги убие.

The Mummy Resurrected (2014)

Група археолози се запътват към далечните и величествени пирамиди на Египет за да направят повече изследвания на ръкописите и рисунките. Те се снабдени с фенерчета, батерии и всички нужни инструменти, да едно пътуване в дълбините на една от пирамидите. Тунелите обаче ги отправят към нещо, което им отклоня вниманието – мумии, които са плашещо перфектно запазени. Стаите и камъните, които преместват, пробуждат една от тези мумии и сега им предстои бягство от смъртта. Един филм за тайнствените пирамиди на Египет.

Сюжета е стандартен, щом чуем за Египет и пирамидите ни става ясно че някой фараон ще изскочи, но това което ги прави хубави този тип фантастика са единствено графиките и ефектите. Ако ви се гледа филм за мумии, фараони тайни и друго такива, това е вашия.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички