Mомиченцето с всички дарове (2016)

6.742 050 votes
Актьори
Gemma Arterton, Paddy Considine, Glenn Close
Режисьор
Colm McCarthy
Сценарист
Mike Carey, Mike Carey
Снимки
Birmingham, UK, England
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2016
Премиера
23 Септември 2016
Държава
USA, UK
Продължителност
111 мин.
5 / 5 - 1 vot
В бъдещето, когато сред човечеството се разразява ужасна епидемия, съществува дете хибрид, което е ключа към създаването на ваксина. Но военната база, където се провеждат експериментите е нападната и тя е принудена да бяга с д-р Колдуел.
The Girl with All the Gifts (2016)

В близко бъдеще, човечеството е измъчвано от вирус. Почти всички жители на Земята да се превърнали в нещо подобно на зомбита. Останали са няколко незаразен хора, които са принудено да бягат или да се скрият. Въпреки това, съществуват деца , които реагират различно на инфекцията. Те са изследвани в тайна военна база и е открито, че в тяхнто ДНК изглежда има антидот, който обаче може да доведе до непредвидени събития.

Проследява се историята на Мелани. Още на 10 години тя разбира, че е специална. Тя има много въпроси, които иска да разгадае, заедно с което има коефициент на интелигентност на стойност равен на гений. Всъщност тя е хибрид второ поколение, тя е само на половина човек. Превъзхожда по интелигентност дори любимия си учител, Мис. Но когато базата е нападната, тя бяга заедно с д-р Колдуел, който иска да използва малките да синтезират ваксина.
Добави ревю