Закрилникът 2 (2018)

728 350 votes
Актьори
Denzel Washington
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Michael Sloan, Richard Lindheim
Жанр
Екшън
Година
2018
Премиера в България
17 Август 2018
Държава
USA
Продължителност
121 мин.
Трейлър на Закрилникът 2 (2018)
4.3 / 5 - 25 vots
9733
30
1
Присъединете се към YouTube канала ни
"Те убиха моя приятелка, така че аз ще убия всеки един от тях. Съжалявам, че това мога да го направя само веднъж". Дензъл Уошингтън се връща в действие в ролята на Робърт Маккол. Той е обещал да се бори за справедливостта и ще прави това, каквото и да му коства, колкото и трябва да убива. Търсенето му на отмъщение ще го отведе в Турция, за да спаси отвлечено момиче.
Закрилникът, Робърт Маккол остави бившата си професия, специален агент под прикритие, като инсценира смъртта си, защото наистина заслужаваше да се пенсионира. В предната част, той се натъкна на жена в беда, на която не можа да откаже помощ, понеже такива са неговите принципи. Той се сблъска с руската мафия и корумпираната полиция в Бостън.

Във втората част той вече е разбрал, че няма почивка за човек от неговия калибър и уменията които притежава. И така, той отново се намесва в борбата между слабите и силните за да изравни силите и да гарантира справедливост.

Негова приятелка Сюзън Плъмър, която някога е работила за правителството е отвлечена и убита, а МакКол има само една цел: кърваво отмъщение. С помощта на колегата си той се стреми да намери виновника, разкривайки заговор …
Филма следва характера на предната част: от режисьора Антоан Фукуа. Отново е вдъхновен от телевизионния сериали на 80-те години, създаден от Ричард Линдхайм и Майкъл Слоун, защитникът на Ню Йорк.

Добави ревю

Всички части

  1. Закрилникът (2014)
    Закрилникът (2014)
  2. Закрилникът 2 (2018)
    Закрилникът 2 (2018)