Смърт край Нил

Невестата / The Bride (2015)

6.72 920 votes
Актьори
Inma Cuesta, Asier Etxeandia, Álex García
Режисьор
Paula Ortiz
Сценарист
Federico García Lorca, Javier García Arredondo
Снимки
Turkey, Cappadoccia
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера в България
Държава
Германия, Испания
Продължителност
1 ч 36 мин
Бюджет
€1,187,147
Трейлър на Невестата / The Bride (2015)
1 507
Абонирай се за YouTube канала ни
Изминали са 150 години от както двама младежи са били убити за това, че са се обичали. Сега духа на мъртвата жена се завръща младо момиче, което го полетява същата съдба. 150 годишния дух ще й помогне, срещу хората, които искат да помрачат живота й.
Нито един разказ не може да има толкова огън, красноречие и копнеж от колкото вечния шедьовър на Федерико Гарсия Лоркан – Кървава сватба. Но испанските режисьори рядко се обръщат към културното наследство на собствената си страна.  До момента единствено Карлос Саура се бе осмелил да се адаптират Кървава сватба за задвижване на филма си. Сега Paula Ortiz прави адаптацията още по-интересна.  
Филма разказва историята на един любовен триъгълник, в който двама мъже обичат една жена. За съжаление, жената е принудена да се омъжи за човека, който не обича. Деня на сватбата е изпълнен с много напрежение и точно тогава на вратата чука един просяк, който й дава ценен съвет: “Не се омъжвай, ако не го обичаш”. В този момент, тя решава да избяга заедно със своя любим. Но за жалост всичко това завършва с опустошителен край, защото двамата непокорни младежи са убити.
Сега са изминали 150 години от тази случка и духа на убитата жена се връща и тялото на млада булка, която е изправена пред същата съдба. В началото тя  не знае какво се случва с нея, защото е измъчвана от странни видения. Но дъха на убитата жена е изпълнен с невиждана ярост и иска да отмъсти за тези, които са отнели живота и истинската й любов.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички