T2 трейнспоттинг (2017)

7.297 060 votes
Актьори
Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner
Режисьор
Danny Boyle
Сценарист
John Hodge, Irvine Welsh
Снимки
Edinburgh, UK, Scotland
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
117 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на T2 трейнспоттинг (2017)
5 / 5 - 1 vot
741
0
0
В продължението на режисура Дани Бойл, героите ще бъдат същите. В тази част, вместо нелегалните вещества, те ще търсят големите пари в трафикант хора.
T2: Trainspotting (2017)
Продължение на култовия филм за наркотиците, режисиран от Дани Бойл, който отново се основава на романа на Ървин Уелш. Изминали са десет години след наркотичните ексцесии в Trainspotting. Главните герои все още живеят в Единбург, Шотландия. Въпреки, че в последните десет години, наркотиците в живота им са зачестили, те сега имат нова дейност – трафик на хора, където се надявам, че са големите пари. Но надеждите не винаги са увенчани с успех.

Предистория

Дани Бойл ни предоставя продължението на своята наркоманска драма, героите на която са от 1996 г. и са считан за най-добро представяне, в британските филми.

Първия филм е базиран на едноименния дебютен роман на шотландския писател Ървин Уелш. Продукцията е започнала още през 2002 г., но чак след единадесет години започва да работи по продължението. Филма се завършва по независимия сценарий на Джон Ходж. Нещо повече, някои от произведенията на Welshs са Разврат (2013) и Екстази (2011), но те нямат нищо общо с Trainspotting 2, който връща оригиналните главните герои в старите си роли.

Съществуват няколко фактора за забавянето на филма, един от най-важните е че, Дани Бойл иска да изобрази естествения процес на стареене на героите в по-късното си продължение.