Призраци / Spectral (2017)

6.349 280 votes
Актьори
James Badge Dale, Bruce Greenwood, Emily Mortimer
Режисьор
Nic Mathieu
Сценарист
Nic Mathieu, Ian Fried
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Екшън
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Призраци / Spectral (2017)
167
Абонирай се за YouTube канала ни
В научно-фантастичния трилър Spectral специално звено ще бъдат изпратено да се бори със свръхестествените същества, които са над Ню Йорк.

Ню Йорк – градът на свободата. Много хора искат да се присъединява към него. Но понякога метрополиса може да бъде място, където има невероятнни събитие. Сега там има кратер, през който може да се премине от реалността, който се използва от неизвестни същества, за да дойдат на Земята.

Свръхестествени същества решиха да поробят човечеството. Действителност в градът настъпва опасност и хаос. Смели агенти на националната сигурност идват за да победят съществата от другия свят. За да постигнат това трябва да покажат всичките си умения. Не трябва да им позволяват да се възползват планетата ни. Точно сега войниците ще се възползват от едно изобретение на учена Марк – хиперспектрална система, която представлява камери и специални очила, с които може да се видят обекти, невидими за човешкото око. Преди това системата е била използвана в зони на конфликтни ситуации, но сега тя е по-важна от всякога, защото земята може да бъде превзета от свръхестествените същества.