Овца или вълк (2016)

5.82 720 votes
Актьори
Alexander Petrov, Elizaveta Boyarskaya, Sergey Bezrukov
Режисьор
Maksim Volkov, Andrey Galat
Сценарист
Ethan Reiff, Neil Landau
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
1 ч 25 мин
Трейлър на Овца или вълк (2016)
12 721
Абонирай се за YouTube канала ни
Грей е един нещастен вълк, който е принуден да изпие магическа отвара и да се бие със най-силния сред глутницата. Но отварата, вместо да му даде повече сила, го превръща в овца. Сега той трябва да намери еликсира, който да му върне първоначална форма.

Sheep & Wolves (2016)

Grey е млад и силен вълк, но той не е като останките себеподобни. Животното е коренно различно от неговите роднини, обича тишината и спокойствието. Той е посветил живота си на неговата любима, не обича както останалите вълци да се бие. Животът му в планината протича спокойно докато лидерът им Megra обява, че трябва да прехвърли властта си на друг вълк, който е по-млад и силен. Техния лидер, не иска да остави събратята си в лапите на алчния нов владетел и обявява битка между него и Grey. Който победи ще има безусловна власт. В същото време, Грей се опитва да привлече вниманието на красива Бианка. Той не иска да се бори, но неговата любима го обвинява в малодушие и лекомислие. Проблема е, че всеки лидер, трябва да бъде свиреп хищник – това на което главния герой не е особен. Бианка не е сигурна, че Грей, може да бъде достоен защитник. За нея той е готов на всичко дори и да се превърне в свиреп хищник. По този начин, той открива вълшебна отвара, която може да даде на един вълк повече ярост. Но когато я изпива се превръща в нещо напълно противоположни – вместо във свиреп звяр, в очарователна овца. Така той става още по-нещастен, защото дори не може да се впиши в своите събратя – вече е тяхна храна.

Единственият изход от тази ситуация е да открие един еликсир, който може да възстанови първоначалния му вид на вълка. Но за да направи това, той ще трябва да пътуват до далечни земи и се присъедини към стадото овце, които с удоволствие приемам нови роднини. И сега, заедно с тревопасни си приятели, вълкът е принуден да се скрие от другите хищници, които искат да го ползват за вечеря. В един момент, той осъзнава, че овчата  кожата ще му помогне да разбере как да бъде истински лидер и да докаже на всички, че наистина заслужава тази позиция.

С участието на

 • Ruby Rose
  Ruby Rose
  Руби Роуз

Всички части

 1. Овца или вълк (2016)
  Овца или вълк (2016)
 2. Овца или вълк 2: Голям Прас (2019)
  Овца или вълк 2: Голям Прас (2019)