Лятното приключение на Лука
Pete's Dragon

Драконът, моят приятел / Pete's Dragon (2016)

6.754 750 votes
Актьори
Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Robert Redford
Режисьор
David Lowery
Сценарист
Toby Halbrooks, David Lowery
Снимки
New Zealand
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Драконът, моят приятел / Pete's Dragon (2016)
4 439
Абонирай се за YouTube канала ни
Пийт е загубил родителите си в автомобилна катастрофа и оттогава живее в загадъчна гора заедно с дракона Elliot. Но сега гората е застрашена от хората, които искат да я отсекат. Пийт ще се бори за спасяването на дом си заедно с неговия крилат приятел.

Драконът на Пийт (2016)

Дълги години старият дърворезбар Меакъм плаши децата с истории за страховито създание. Той им разказва за свиреп дракон, който живее навътре в гората на тихоокеанския северозапад. Дъщеря му – Грейс, която е горски рейнджър приема тези истории като нищо повече от измислици, докато не среща Пийт. Той е мистериозно 10 годишно момченце, живеещо в гората, загубило родителите си, което твърди, че живее заедно с грамаден зелен дракон, наречен Елиът. Най-странното за Грейс е, че според описанията на Пийт относно дракона, той изглежда точно както е описан в историите на нейния баща. С помощта на Натали – 11 годишно момиче, чийто баща притежава магазин за дървени материали, Грейс ще направи всичко възможно да разгадае истината за Пийт – откъде идва и истината за неговия дракон. Истинското приключение, обаче, ще настъпи, когато бащата на Натали заплаши да отсече гората.

С участието на

  • Bryce Dallas Howard
    Bryce Dallas Howard
    Брайс Далас Хауърд
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички