Макс Стийл / Max Steel (2016)

4.617 800 votes
Актьори
Ben Winchell, Maria Bello, Josh Brener
Режисьор
Stewart Hendler
Сценарист
Christopher L. Yost
Снимки
Wilmington, USA, North Carolina
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2016
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Макс Стийл / Max Steel (2016)
858
Абонирай се за YouTube канала ни
Макс се мести в нов гад, но проблемите които ще има там, ще бъдат далеч по-малки от тези, които ще намери в себе си – оказва се че той има суперсили, за които не е знае. Той се среща с извънземен, който му мага да овладее силите си.
Max трябва да се справи с обичайните проблеми, като новодошъл в нов град: той е постоянно притесняван от майка си, а в училището е все още никой. На първия ден в училището, той се запознава с красивата София. В това няма никакъв проблем, но проблема е че той малко по-късно открива нещо което ще му промени живота за винаги. Тялото му изглежда да е в състояние да придоби уникални Turbo сили, които той не може да контролира. Това се явява проблем,  когато е близо до София.  За щастие, Макс среща мистериозно извънземно същества от стомана. Когато те са заедно могат да контролират супер силите си, а заедно те са непобедими.  Въпреки, че те стоят незабелязани, скоро една организация разбира за тях и иска да ползва силите им за своите тъмни планове.

 

Предистория и информация за Max Steel

Филми като Transformers, Battleship – битката между извънземни и човешки кораби, The Lego бяха успешни. След това се появи филма за най-известната и продавана кукла Барби, така в това число и Max Steel изглежда да бъде обещаващ.

През 2000-2001 е имало анимационен сериал за историята на Max Steel. Наскоро през 2013 г. в САЩ стартира друг анимационен сериал със същото име, но снимките на режисьора Стюарт Хендлър ще бъдат първата филмова версия на момчето със супер сили и неговия извънземен приятел.

След дълги закъснения в производството, които започнаха от 2009 г. насам, носеха се различни слухове за проектът, а сега той е с изцяло нов състав, а супергероя отново ще атака зрителите. Докато водещия актьор Ben Winchell все още е доста непознат, сред познатите гласове ще бъдат рия Мария Бело и Анди Гарсия.