Черната вдовица

Kingsman: Златният кръг (2017)

6.7262 840 votes
Актьори
Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth
Режисьор
Matthew Vaughn
Сценарист
Matthew Vaughn, Jane Goldman
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
2 ч 21 мин
Трейлър на Kingsman: Златният кръг (2017)
1 561
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Kingsman: Златният кръг (2017)
Шпионина Гари и колегата му Merlin са екип държавни шпиони, които трябва да сложат край на безскрупулната Poppy. Но за да успеят да я победя, те ще трябва да се обединят с американското ЦРУ.
Kingsman: The Golden Circle (2017)
Gary заедно с Хари Харт са агенти на британските тайни служби и тяхната трудна задача е да пазят света от унищожение. От предната част знаем, че Хари е чичото на Gary, който цял живот работи под приктитие, което разкрива в момента в който има нужда от помощта на Gary. Точно сега, когато чичо му смята да се оттегли от работата и да се пенсионира, защото за добрите дела, се очаква да има и добра почивка, се оказва че греши, защото се появява нова заплаха – Poppy. Новата задача никак не е лесна, за това трябва към британските тайни служби да се преседни ЦРУ.

Зад кадъра и информация

След като “Kingsman” през пролетта на 2015 донесе на създателите си неочакван успех, отне дълго време да се обяви втората част. Матю Вон, който е режисьор на Kick-Ass и X-Men: First Class, сега е заложил на нова концепция на продукциите си. По време на първия Kingsman, той все още беше базиран на комикс от Марк Милър и Дейв Гибънс, който няма продължение. Независимо от това, режисьора е направил съвмести идеи с Марк Милър, за да може със втората си част да остане верен на комикса.

За учудване на всички през Септември 2015, бе обявено, че не само водещ мъж Taron Egerton ще се завърне, но също така и Колин Фърт. Фигурата на Хари, като таен агент беше трудна, защото в оригинала на комикса, той вече е мъртъв. Писателя Марк Милър по-рано намекна, че връщането му може да стане по два начина: или като приятелите в “Смъртоносно оръжие” или както знаем от “Междузвездни войни: Епизод V – Империята отвръща на удара”, между Люк и Оби-Уан.

С участието на

 • Taron Egerton
  Taron Egerton
  Тарън Еджъртън

Всички части

 1. Тайните служби (2015)
  Тайните служби (2015)
 2. Kingsman: Златният кръг (2017)
  Kingsman: Златният кръг (2017)
 3. King's Man: Първа мисия (2021)
  King's Man: Първа мисия (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички