Идентификация / Kill Command (2016)

5.711 060 votes
Актьори
Vanessa Kirby, David Ajala, Thure Lindhardt
Режисьор
Steven Gomez
Сценарист
Steven Gomez
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2016
Премиера
2016-05-13
Държава
UK
Продължителност
99 мин.
Трейлър на Идентификация / Kill Command (2016)
4.5 / 5 - 2 vots
619
4
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Група войници, заедно с една жена Mills, трябва да отида на тренировъчна мисия на остров, където има нова военна техника и роботи. Mills има апаратура в мозъка, с която може да управлява роботите с мисъл, но въпреки това, те започва да изтребват хората.
В високо технологичното близко бъдеще: капитан Bukes старши офицер на елитна единица от морски пехотинци, заедно с войските си, се качват на хеликоптер и отиват на безлюден остров, който е превърнат в тренировъчно  съоръжение. Мисията също е съпроводено от мистериозната Mills, която е ИТ специалист и разполага със специална технология – нейния мозък е свързан в компютър, посредством който може да управлява само с мисъл, най-новите военни технологии, които са истински машина за убиване. Тя трябва само да върви с войниците и да управлява машините. На островът има локално разположени военни роботи и статични бойни оръжия. Още при първото си пристигане, те правят рутина мисия, при която срещат неприятна изненада: всички те започват да стрелят по войниците и да ги убиват. Също така, там има един робот, който е далеч по-напреднал от това, което им е представила Bukes. Оказва се, че те са в капан и не могат да напуснат острова. Положението им става все по-сложна, когато разбират, че Mills, от която зависи тяхното оцеляване, крие някаква тайна.

kill-command-2016-wallpaper

 

ivelin
Човечеството непрекъснато се развива, правят се все повече машини, които да служат на хората. Но до къде може да стигне тази еволюция и колко по-умни могат да бъдат машините? Когато войната започне и между нея застане една жена, получовек, полуоборот, коя от двете фракции ще ѝ се довери? Виж цялото ревю
Добави ревю