Лигата на справедливостта (2017)

6.6287 600 votes
Актьори
Ben Affleck, Jason Momoa, Gal Gadot
Режисьор
Zack Snyder
Сценарист
Bob Kane, Bill Finger
Снимки
Leavesden Studios, Hertfordshire, Leavesden
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
17 Ноември 2017
Държава
USA
Продължителност
180 мин.
Трейлър на Лигата на справедливостта (2017)
4.4 / 5 - 14 vots
9100
42
3
Присъединете се към YouTube канала ни
Човечеството вече си е върнало вярата в Батман, който се е вдъхновил от дела на Супермен. Сега те искат помощта на Diana Prince за да се изправят пред нов горчив враг. Въпреки новия безпрецедентен екип от герои, няма да е лесно да спасят планетата от катастрофално нападение.
Justice League (2017)

Въпреки, че всеки супергерой има специални сили, понякога те не са достатъчни за да победи злото. Във времена, когато един герой не е достатъчен, няколко души ще формират екип за да се противопоставят на пристигащия враг.

Брус Уейн известен още като Батман си е възвърнала доверието в човечеството. Сега едно от най-силното същество Steppenwolf подготвя армия от демони да нахлуе към земята. Батман иска помощта на Diana Prince, известна още като Wonder Woman, която вече впечатляващо демонстрира способностите си срещу Doomsday. Заедно  създават екип от супергерои, който включва Аквамен, Светкавицата и Cyborg за да предотвратят атаката към земята.
Предистория
Сюжета много прилича на Отмъстителите, но се концентрира върху по-малък брой герои. Още през Златния век на супергероите (Има се предвид годините от 1930 до 1950. През това време в Америка комиксите набира силна популярност), тогава за първи път се появи Лигата на справедливостта (JL) в All Star Comics, когато “почетни членове”, бяха само Батман и Супермен. След това комиксът бе променен на  Лигата на справедливостта на Америка (JLA), в който имаше и други герои: Aquaman, Green Lantern, Wonder Woman, Flash.

За появата на ЛСА имаше по-ранни слухове. Първоначално тя трябваше да се появи през 2006, но проекта бе рестартиран на Супермен се завръща (2006). След изключителен успех на трилогията Батман на Кристофър Нолан с общ бокс офис почти $ 2.5 милиарда, това беше много добро начало за Човек от стомана (2013) ($ 600 милиона в рамките на шест седмици), който се превърна в конкурент на Отмъстителите на Марвел (1.5 милиарда долара).

Гал Гадот, вече я познаваме от участието си в Бързи и яростни, тази година тя ще има главна роля във филма Wonder Woman (2017). Очаква се снимките на приключат, преди тези на JL, за да може да поеме ролите си, понеже и двата филма ще преминат през кината на десетки държави и се очакват да бъдат сред лидерите по бокс офис класациите.

 

 

 

Добави ревю