Бързи и яростни 9
In the Name of the King: The Last Job

В името на краля 3 (2013)

3.11 990 votes
Актьори
Daria Simeonova, Ralitsa Paskaleva, Dominic Purcell
Режисьор
Uwe Boll
Сценарист
Joel Ross
Снимки
Bulgaria, Sofia
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2014
Премиера
Държава
Канада, Германия, Пакистан
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на В името на краля 3 (2013)
1 129
Абонирай се за YouTube канала ни
Хейзън е добър наемен убиец. При последната си задача, той е телепортиран в 15 век, където се налага да убие един дракон. The Last Mission (2014)
Хейзън Kaine е перфектен наемен убиец. За целта той винаги използва най-съвременните апаратури и оръжия. В продължение на години и успех в бизнеса, той иска най-накрая да се махне то тази работа и да си почине. Последната задача той приема договор от мафията. За целта трябва да проследи и убие трите деца на милиардера Андон Dupont. Това би трябвало да е елементарна задача, но това което не знае Хейзън, че едно от децата на милиардера носи мистична огърлица която телепортира Хейзън в Medieval – това е средновековния период 15 век. Сега Хейзън продължава да бъде убиецът, но и ловец. Сега вече има наистина трудна задача, защото трябва да убие едни безмилостен дракон
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички