Пазители на Галактиката 2 (2017)

7.7414 700 votes
Актьори
Chris Pratt, Elizabeth Debicki, Karen Gillan
Режисьор
James Gunn
Сценарист
Dan Abnett, James Gunn
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
05 Май 2017
Държава
USA
Продължителност
137 мин.
Трейлър на Пазители на Галактиката 2 (2017)
4.3 / 5 - 19 vots
12725
49
5
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на Пазители на Галактиката 2 (2017)
Съвсем наскоро галактическите врагове са станали приятели. Петимата съюзници вече показаха какво могат заедно. Във втората част, Звездният повелител - Питър, успява да намери своите родители. Противно на очакванията му, те не са това, което е предполагал. Към познатия ни екип ще се присъединят нови герои от анимациите на Марвел. Ще видим как и най-големите врагове, могат да бъдат съюзници, защото приятелството побеждава всичко.
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

В продължението на успешната продукция на Марвел, екипът от първата част – състояща се от Питър Куил известен още като Звездният повелител, Гамора, Дракс (Разрушителя), Енотът и Грут, кръстосват вселената с ретро музиката на Awesome Mixtape и посрещат с радост всяко ново предизвикателство. От предната част знаем, че всеки един от тях е със своенравен характер, който не може да бъде пречупен. Единствената обща черта на бившите врагове е самотата. Те нямат близки и приятели, което ги кара да формират своето малко семейство и със уникалните си способности да се борят със злото.

За да се запази тяхната новооткрита общност “пазителите” те са длъжни да се изправят заедно, до момента, в който откриват тайните на Питър – те откриват неговите истински родители. След поредица от опити, да сглоби пъзела около своето минало, той разбра че не е с чисто човешки произход.
Тъй като Вселената на Marvel Cinematic непрекъснато нараства ще видим как старите врагове се превръщат в нови съюзници и любимите ни герои от класическите комикси ще се появят в нова светлина. На път е нов екип, още по-силен да устои на атаките на злото.

 

Добави ревю

Всички части

  1. Пазителите на Галактиката (2014)
    Пазителите на Галактиката (2014)
  2. Пазители на Галактиката 2 (2017)
    Пазители на Галактиката 2 (2017)