Геобуря (2017)

5.386 790 votes
Актьори
Gerard Butler, Abbie Cornish, Jim Sturgess
Режисьор
Dean Devlin
Сценарист
Paul Guyot, Dean Devlin
Снимки
China, Hong Kong
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Геобуря (2017)
14 459
Абонирай се за YouTube канала ни
Сателитен инженер трябва да работи в тандем с не толкова любимия си брат, за да се предотврати буря, която заплашва да унищожи земята. Допълнително, в този тъмен момент се прави опит за сваляне на президента.

Geostorm (2017)

С какво тази буря е по-различна от всички останали? Разликата е, че тя не е естествена, а е косвено причинена от човека. Човечеството може да контролира времето и климата със специално разработени спътници в орбита на Земята. Въпреки това, както всяко едно изобретение дори и това може да излезе извън контрол. Сателитния инженер Джейк е изпратен в космоса за да направи ремонт и да предотврати епичната буря. Той трябва да помогне за отстраняването на повредата в сателит, който е нужен за неотложно наблюдение на зараждащата се гигантската буря, която заплашва да унищожи Земята. Но на Земята, междувременно бурята е със съвсем различно естество и е на път да разрасте.

След серия от природни бедствия, системата е почти унищожена. Въпреки това за него това е най-важната мисия в живота му, в която ще трябва да участва с брат си, който няма толкова голям опит в тази област, но само двамата могат да предотвратят бедствието. В същото време е планирано покушение над президента на САЩ от подземна организация, която се стреми да отнеме живота му. Към Джейк и брат му се присъединяват държавния секретар Dekkom и агент от тайните служби – Сара. Надпревара с времето и атмосферни започва.

 

 

С участието на

  • Ed Harris
    Ed Harris
    Ед Харис