Full Love (2014) Jean-Claude Van Damme

7.41 770 votes
Актьори
John Colton, Claudia Bassols, Jean-Claude Van Damme
Режисьор
Jean-Claude Van Damme
Сценарист
Jean-Claude Van Damme
Жанр
Екшън
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ, Тайланд, Хонг Конг
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Full Love (2014) Jean-Claude Van Damme
12 401
Абонирай се за YouTube канала ни
Jean-Claude Van Damme ще се превърне в машина за убиване. Той е бил наемен убиец, бил е в армията, още от дете е преследван от мисълта да бъде войн, да бъде по-бърз и по-силен... но е своенравен, неговата темпераментност, често завършва с убийство. Сега има нови врагове, които той и най-добрия му приятел, който е в инвалидна количка трябва да разчистят.
Новият филм „Full love”, познат още като „Soldiers” и “The Eagle Path” е екшън драма чийто режисьор, сценарист, редактор и също главен герой е Жан-Клод Ван Дам в ролята на Френчи. Във филма също участват две от децата му – Кристофър Вар Варенберг и Бианка Брий.
Ветеран от армията и бивш наемен убиец на име Френчи е преследван от спомените си от детството както и от войната. От малък той мечтае да е войн, да е по-добър, да е по-силен, да е по-бърз и това ще го превърне в машина за убиване. Жан-Клод Ван Дам в ролята на Френчи е своенравен и често деня му завършва с убийство. Той има много врагове за разчистване, а опасността е по петите му.