G.I. Joe: Змийски очи
Frog Kingdom

Кралството на жабоците / Frog Kingdom (2015)

3.6360 votes
Актьори
Dallas Lovato, Gregg Sulkin, Bella Thorne
Режисьор
Melanie Simka, Nelson Shin
Сценарист
Melanie Simka, Ross Mihalko
Жанр
Анимация
Година
2013
Премиера
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Кралството на жабоците /  Frog Kingdom (2015)
2 218
Абонирай се за YouTube канала ни
Краля на жабите прави състезание, в което победителя ще спечели дъщеря му, но тъй като тя не е съгласна бяга, преоблича се като мъж и участва в състезанието за да го спечели.
Една история за битката между две кралства – това на жабоците и това на змиите, в които по-добрият ще победи.  Кралят на жабоците трябва да се изправи пред своя народ, но как ще всее респект без любимата си дъщеря, която бяга от двореца, след като разбира, че няма да има възможността сама да избере своя жених.  Тя се маскира като обикновена жаба и се сприятелява с Дъжд – уличен продавач, който завладява сърцето й. Всички се подготвят за прословутата Жаболиада и тренират за игрите, когато се оказва, че в кралството има шпиони на Змийския крал. Междувременно, кралят на жабоците подготвя дубльорка на своята дъщеря, но всичко се обърква. Какво ли ще се случи накрая?

С участието на

  • Bella Thorne
    Bella Thorne
    Бела Торн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички