Круд 2: Нова епоха
Divergent

Дивергенти / Divergent (2014)

6.6432 910 votes
Актьори
Kate Winslet, Theo James, Shailene Woodley
Режисьор
Neil Burger
Сценарист
Vanessa Taylor, Evan Daugherty
Снимки
USA, Illinois, Chicago
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Фантастика
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 19 мин
Трейлър на Дивергенти / Divergent (2014)
4 589
Абонирай се за YouTube канала ни
В бъдещето хората са разделени на отделни фракции. Всяка фракция има собствен начин на живот. Една млада жена на име Tris трябва да избере към коя фракция да продължи. Тя избира такава, при която хората са подложени на силни физически изпитания, за да станат войни. Но след като разбират че Tris е дивергент, това означава че тя непременно трябва да бъде убита. Трис се обединява с едни войн от тази фракция, който трябва да й каже, какво могат да правят дивергентите, и защо светът иска да ги унищожи.
Светът е разположен на една футуристичен антиутопия, където обществото е разделено на пет фракции. Всяка една от тях има различни представи и разбирания, за света и това как трябва да живеем в него. Тийнейджърите трябва да решат, дали искат да останат в тяхната фракция или да се включат в друга. Tris избира фракция в която оцеляването е много трудно. Tris и нейните колеги трябва да преминат през един силно натоварващ и мъчителен процес. Те ще бъдат подложени на интензивни екстремни физически, психологически тестове и тренировки, които ги трансформират в нещо друго. Но Tris има една голяма тайна, тя е дивертентен. Това означава че тя не може да влезе в нито една фракция. Ако преди това някой е знаел тайната й, това означава сигурна смърт. След време тях открива, именно лидера на друга фракция, (Кейт Уинслет), който планира унищожаването, на иначе едно съвършено общество. Tris се принуждава да се присъедини към непознат човек, на име Фор (Тио Джеймс), който трябва да разбере каква с какво са по-различни дивертентите и защо се цели тяхното унищожение.

Актьорски състав

 • Shailene Woodley
  Shailene Woodley
  Шейлийн Удли
 • Zoë Kravitz
  Zoë Kravitz
  Зоуи Кравиц
 • Theo James
  Theo James
  Тео Джеймс
 • Kate Winslet
  Kate Winslet
  Кейт Уинслет

Всички части

 1. Дивергенти (2014)
  Дивергенти (2014)
 2. Дивергенти 2: Бунтовници (2015)
  Дивергенти 2: Бунтовници (2015)
 3. Дивергенти 3: Предани (2016)
  Дивергенти 3: Предани (2016)
 4. Дивергенти 4: Фор
  Дивергенти 4: Фор
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички