Зад волана / Baby Driver (2017)

7.6336 450 votes
Актьори
Lily James, Kevin Spacey, Jon Bernthal
Режисьор
Edgar Wright
Сценарист
Edgar Wright
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2017
Премиера в България
28 Юли 2017
Държава
USA, UK
Продължителност
113 мин.
Трейлър на Зад волана / Baby Driver (2017)
3 / 5 - 2 vots
2489
4
0
Трейлър на Зад волана / Baby Driver (2017)
Един много добър пилот е принуден да изпълнява опасна работа за мафиотски бос. Той трябва да управлява превозното средство, след като мафиотите извършат престъплението. Но по време на бягството нещо се обърква и животът на него и любимата се оказва в опасност.
Шофьора на име Baby има шум в уши, поради което той винаги слуша музика със слушалки. Но не това го прави най-добрият в своята работа. В ритъма на своите плейлисти всеки ден се състезава с колата. Този негов талант намира перфектно приложение в обирите.

За разлика от останалите банкови обирджии, той се е усъвършенствал в изкуството да шофира с желанието да може да избяга от престъпниците и да не може полицията да върви по петите му. Той работи постоянно за различни банков обирджия и по-специално точно в шофирането.

Baby посещава всеки път едно и също заведение за бърза храна, защото е влюбен в сервитьорката Дебора. Когато й казва, че е шофьор,  тя няма представа всъщност с какво се занимава. Той винаги трябва да изпълнява заповедите на престъпниците с които работи. За съжаление иска да спре с този начин на живот и да продължи напред, по пътя на любовта, но преди това трябва да изпълни една последна поръчка.

В хода на необикновената му дейност има контакт с много престъпници. Става ясно, че тази игра не може да продължава вечно. Днес е нает за поредния обир, но е нападнат, което миу създава огромни затруднения.

В главната роля
  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
Добави ревю