Последната крепост на хората (2017)

3.812 630 votes
Актьори
Julian Schaffner, Carmen Argenziano, John Cusack
Режисьор
Robert Kouba
Сценарист
Robert Kouba
Снимки
Zurich, Switzerland
Жанр
Sci-Fi, Фантастика
Година
2017
Премиера
Държава
Швейцария, САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Последната крепост на хората (2017)
1 475
Абонирай се за YouTube канала ни
През 2020 година мощен супер компютър Kronos ,управляващ целия свят намира човечеството за заплаха и решава да го унищожи. Години по-късно Andrew и Кали са сред малкото хора на земята. Те поемат към място наречено Aurora където да последните хора от планетата.
Годината е 2020. В момента всяко едно нещо за което се досетите се управлява от един супер компютър на име Kronos. Съществуват милиони роботи, които могат да заемат работата на всеки един човек. Kronos е най-напредналия изкуствен интелект, който може да работи самостоятелно, да взема собствени решения и преценки. Но един ден, той решава да помени програма си – човечеството е заплаха за него и трябва да бъде унижено. Какво се случва след 60 години? Един човек на има Andrew живее в свят на машини. Той открива момиче на име Кали, което търси място наречено Aurora – смята се, че там са последни хора на планетата. Те имат обща цел, поемат към Aurora и по време на дългия път се влюбват.
Филма бе премахнат от Imdb и повторно добавен с друг режисьор и актьори. Първоначално производството беше Швейцария, но след това променено на Португалия, коeто така и не бе завършенo. Поради тези причини, първоначалното име беше Aurora, но след 2 годишна пауза, филма бе завърне с ново име, актьори и режисот.