Круд 2: Нова епоха

Assassin's Creed (2016)

5.7189 830 votes
Актьори
Michael Fassbender, Jeremy Irons, Marion Cotillard
Режисьор
Justin Kurzel
Сценарист
Adam Cooper, Michael Lesslie
Снимки
Malta
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Франция, Англия, Хонг Конг, Тайван, Малта
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Assassin's Creed (2016)
2 410
Абонирай се за YouTube канала ни
Чрез революционна технология, която отключва генетични спомени на предците, Калъм ще преживее приключенията на неговия предшественик Aguilar, който е бил член на едно мистериозно общество през 15 век. Със тези знания, ще може да се оспори организация на тамплиерите.
Калъм е затворник на смъртната си присъда. Въпреки това, ученa Джозеф му предлага възможност да бъдат част от един изключителен експеримент: да използва една машина която дава възможност на потребителите си да преживеят спомените на своите предци. Калъм може да види какво точно е станало по време на испанската инквизиция, като се въплъти в неговия предшественик Aguilar, живял през петнадесети век в Испания, който е опитен член на братството на убийците, известни като разбойници, които са извършили тайни и опасни мисии. Откриването на това мистериозно, тайно общество, ще донесе невероятен знания, с които ще се изправят пред мощната и репресивна организацията на тамплиерите. Калъм получава подкрепа от Лара, но противникът на този експеримент е Alan Rikkan – главен изпълнителен директор и председател на съвременните тамплиерите.

 

assassins-creed-2016

С участието на

  • Michael Fassbender
    Michael Fassbender
    Майкъл Фасбендър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички