Кралството на планетата на маймуните

Любовни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиРомантиченКомедия
Четири напълно различни жени и имат един и същ проблем - нямат семейство. Грешка от предния им живот, е белязала сегашната им карма
РомантиченДрама
Патрик става световноизвестен тенисист. Предстои му важен мач, със свой стар приятел и първата любов на неговата жена Таши (Зендая)
РомантиченДрама
4.7
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
РомантиченДрама
5.3
Първокурсничката Аби е неустоимо привлечена от лошото момче на кампуса, който трябва да избягва, за да започне едно ново начало.
РомантиченДрамаКомедия
5.6
В Книга за възрастни 2 четирите приятелки потеглят за Италия на почивка, където изплуват стари тайни и изведнъж им предстои лудо приключение.
РомантиченДрамаКомедия
5.9
Мира тъгува за годеника си, като изпраща непрекъснато съобщения. Те достига до новия телефон на Роб, който е пленен от очарователни те текстове.
РомантиченКомедия
6.3
Историята за една любов, която преминава през всякакви културните граници и не се спира дори пред брачните проблеми.
  • Emma Thompson
    Ема Томпсън
  • Lily James
    Лили Джеймс
РомантиченДрама
7.9
В Титаник се разгръщат три различни разказа, включително история на истинската любов, висшата класа и сляпата вяра в новите технологиите.
  • Leonardo DiCaprio
    Леонардо ди Каприо
  • Kate Winslet
    Кейт Уинслет
РомантиченДрама
6.6
Богата аристократична жена нарушава всички традиции и социални граници, като започва афера с пазачът, нает от съпруга ѝ.
БългарскиРомантиченДрамаКомедия
Любовна история с много страст, която се развива в един перфектен и лъскат свят и която свършва гръмко, падайки отново на земята.
РомантиченДрама
4.6
Какво очаква Теса и Хардин: щастлив край, разрушителна страст или токсична връзка? Хардин е разтърсен от разкритие, свързано с миналото му, а Теса преживява собствената си трагедия.
БългарскиРомантиченДрама
Група познати и непознати младежи в търсене на любовта правят неочаквани запознанства с очарователни хора, разбирайки че истинския живот не е пред телефона, а вън където животът кипи, а чувствата са истински.
РомантиченДрамаКомедия
7.3
Току що завършил студентството си Андрю, в търсене на себе си, изгражда връзка със самотна майка и дъщеря ѝ, страдаща от аутизъм.
  • Dakota Johnson
    Дакота Джонсън
РомантиченДрама
5.8
Изминали са 8 години, откакто семейството на Ан ѝ попречи да се омъжи за Фредрик, а да търси богат мъж с перспективи. Сега, когато семейството ѝ е пред банкрут, а Фредрик се е издигнал в капитан, тя го среща отново.
  • Dakota Johnson
    Дакота Джонсън
РомантиченДрама
4.8
Джим е последна година в гимназията и точно преди да постъпи в колежа се влюбва в Ан, което разколебава плановете му за следване.
  • Diane Kruger
    Диане Крюгер
РомантиченДрамаФантастика
7.7
Хенри има необичайна способност, поради която хаотично скача в различни времена на миналото и бъдещето. Той е влюбен в Клер, която посещава от 14 години и между които се развива сложна любовна история.
  • Theo James
    Тео Джеймс
РомантиченДрама
4.3
Една жена открива, че новият ѝ дом е обитаван от духа на страстен млад пианист, който е трагично загинал преди 35 години.
БългарскиДрама
5.1
В центъра на събитията застава Атанас Буров, на който всъщност е посветен самия филм. Той е считан за най-значимия политик в българската история. Асен Блатечки влиза в ролята на Буров.
РомантиченДрама
6.4
Мюзикъл, посветен на живота на известния френски драматург Сирано дьо Бержерак, който се фокусира около голямата му любов.
  • Haley Bennett
    Хейли Бенет