Годзила и Конг: Нова империя

Кино новини

Киното и коронавируса: отложени премиери на филми

В много държави кината вече са затворени поради пандемията на коронавирус. В България също има заповед да се преустановят мероприятия, в които има публика като кина, театри, спортни събития и др.

Дисни отменя премиерите на "Мулан", "Новите мутанти" и "Рога" поради коронавируса

До скоро Дисни изглеждаше последното холивудско студио, което беше решено да прожектира своите филми в кината, въпреки коронавируса. Но сега необходимото ограничаване на пандемията ги оставя без избор.

Загатнаха за сюжета около Междузвездни войни 8

На 20 юни 2014 г., Райън Джонсън бе обявен за сценарист и режисьор Епизод 8 на Междузвездни войни, а JJ Abrams ще бъде изпълнителен продуцент. Подобно на Силата се пробужда, снимките за Епизод VIII ще се проведе в Pinewood Studios близо до Лондон. Водещите снимки се планира да започне през януари 2016. За съжаление, трябва […]

Изборът да живееш или да умреш в Убийствен пъзел 8

Искате ли да играете тази игра? Ако отговорът е "да", тогава сте попаднали до правилното място. Jigsaw, е предстоящата осма част от франчайза Убийствен пъзел, която е точно зад ъгъла. "Убийствен пъзел" или "пъзелът" е нарицателно име на маниакален гений, който изпитва търпението и волята за живот на своите жертви, като ги измъчва в нестандартно съоръжение, носещо името "пъзелът".

Пътуване във въображението с "Красивите дни на Аранхуес"

Това е едно сравнително опростено производство на кино, който се опитва да установи комуникация със зрителя без много действия. Тук се сблъскват киното, литература и музиката. Един филм, който непрекъснато се върти в кръг и когато е към самия си край ние разбираме, че в него се цели да се раздвижи любопитството и въображението на зрителя, защото понякога филмите на Вендерс разполагат с много повече от действията, които виждаме в тях.

Подробности за планетата Jedha в Star Wars: Rogue One

Режисьора на Rogue One: История от Междузвездни войни , Гарет Едуардс разкри нови подробности за новата планета Jedha. Тя се смята за свещено място за тези, които следват силата.

Най-очакваните филми за 2016

Здравейте приятели! Дойде средата на годината и нашия екип, чак сега се сети да направи малка класация на най-очакваните филмчета :D. Разбира се, че това би било хубаво да е в начало на 2016, но тогава не всички филми имат налични трейлъри. Хубавото във видео клипа е, че не са използвани официални клипове, а се […]

Защо Доктор Стрейндж се отклонява от оригиналния сюжет

zashto-doktor-strange-se-otklana-ot-originalnia-sujet

Тъй като сюжет на филма е направен по комиксите The Ancient One, той би трябвало да нови същото име, но заглавието е коренно различно. Друга голяма променя е  замяната на мъжкия персонаж със женски. Ние често сме свикнали да чуваме "Отшелник", вместо "Отшелница", както и "Вълшебник", а не "Вълшебница"...

Първата поява на филма Доктор Стрейндж

parvi-poiavi-na-doktor-strange

Въпреки че все още няма официална информация за филма, слухове предполагат, че сюжета ще се върти около един хирург от Ню Йорк, който след инцидент трябва да напуснат професията си

Да разлаем съседите 2 - лудите сестри ще бъдат новите дразнители

da-razplachem-sasedite-2-se-zavrashta

Tова което ще бъде променено във втората чат, е че мъжете ще бъдат заменени с жени. Ооо пак дискриминация, тука ще се караме! Мъжката банда, която тормозеше младото семейство, сега ще бъде заменена с група жени, една от които е Селена Гомез.