Най-очакваните филми за 2016

Здравейте приятели! Дойде средата на годината и нашия екип, чак сега се сети да направи малка класация на най-очакваните филмчета :D. Разбира се, че това би било хубаво да е в начало на 2016, но тогава не всички филми имат налични трейлъри. Хубавото във видео клипа е, че не са използвани официални клипове, а се състои от откъси от самите филми. Надявам се, че те ще Ви грабнат повече внимание особено с някой сцени, които до момента не са пускани в YouTube. За всеки един от филмите ще направя коментар, а повече информация за сюжета, може да видите като цъкнете на линковете.

Искам да кажа, че според мен тази година, филми с най-голям бюджет се представят слабо. Никой от тях не залага на оригиналност, а разчитат на по-ранните си изяви, като Х-мен, В търсене на Немо, Дивергенти.. Аз съм на мнение, че всяка една продукция е различна и в повечето случай, когато някой филм удари силно киносалоните, следващите му части за боза, знае се, че хората ще очакват втора част, тя се създава правят се пари от нея, но се разочарова публиката. За това най-добре излезе ли 3-та част, направи се пропуска 😀

 

Х-Мен: Апокалипсис

От предните част знаем за войната между хора и мутанти. Винаги е имало такива, които искат да унищожат хората с радиация и те да са следващата доминираща „раса”. Сега се появява най-силния и най-стария сред всички (може би в следваните чaсти ще се намери още по древен :D), който иска да унищожи по-слабите мутанти и хората.

 

Алиса в Огледалния свят

Създаден по книгата на Луис Карол, която е по-малко известна от Алиса в страната на чудесата. Този път красавицата играейки си с вълшебно огледало, попада в друг свят. Там отново са нейните любими приятели, но за жалост Шапкаря го грози опасност. Тя не може да го изостави и ще потърси помощ от Бялата кралица, която може да връща времето назад и така ще изпрати Алиса в миналото, където ще се срещне със стари врагове.

 

Костенурките нинджа на светло

Лично за мен скучно филмче, ако бях на 10 години, щях да бъда негов фен, но сега гоня трийсетака 😀 Ако обичате много екшън, от време на време комедия, на фона на хубавата музика, това е вашия филм. В тази част, към костенурките ще се присъедини Casey, който ще се бие със своя стик за хокей. Репортерката Ейприл, прави неочаквана среща с него, между които прехвърчат искри. Главния им враг и най-голям злодей е Шрьодер.

 

WarCraft

Трудно мога да коментира филм от игра, която не съм играл. Това със сигурност ще бъде най-ефектния фентъзи филм за 2016. Музиката и битките са съчетани много добре. Отличава се с перфектни декори, в магическия и средновековен свят. Единствено орките са грози, но може би такива трябва да бъдат.

 

Търсенето на Дори

В ума на дори има останали травми, които я карат да се върне в стария си дом при нейното семейство. Тя решава да тръгне, но проблема е, че не знае пътя. По време на пътешествието си, тя се вълнува от много отговори. Нейния път преминава през дома на стария ни приятел Немо, с който те ще се срещнат.

 

Сред останалите филми са:

Денят на независимостта 2

Големият дружелюбен великан

Легендата за Тарзан

Сами вкъщи

Стар Трек: Отвъд

Ледена епоха: Големият сблъсък (2016)

Джейсън Борн

Отряд самоубийци

Добави ревю