Да разлаем съседите 2 - лудите сестри ще бъдат новите дразнители

neighbors-2-sorority-rising-2016

Гледай трейлър

 

 

 

 

След като през 2014 година, Ник Столър спечели близо 270 милиона от първата част на съседите, той реши да направи нов удар. Въпреки, че до Януари 2016, филма прави $18 милиона, Ник не е обезкуражен.

Това което ще бъде променено във втората чат, е че мъжете ще бъдат заменени с жени. Ооо пак дискриминация, тука ще се караме! Мъжката банда, която тормозеше младото семейство, сега ще бъде заменена с група жени, една от които е Селена Гомез. Най-забележително е, че наличието на женски клуб се забелязва още в заглавието на филма – „Sorority”. Но все пак, много от елементите на първата част ще останат същите.

В продължението Мак и Кели ще имат второ бебе, за което те искат да направят окончателното решение да се преместят на спокойствие. Тяхната нова къща ще бъде в тиха уличка, зад гимназията. Но точно както си мислеха и там няма да бъдат в тишина, защото старите им съседи са цвете, през лудите сестри, които се събират със деветки други студентки и купонясват. Уморен от нетрадиционни дами, Мак е принуден да се обедини със старите си съседи в атака срещу лудите сестри.

 

da-razplachem-sasedite-2