IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Войната за планетата на маймуните (2017)

7.5
войната-за-планетата-на-маймуните-2017
Нараства броят на генетично еволюирали маймуни, водени от Цезар, които застрашат малкото оцелели хора от опустошителното вирусът, който е избухнал няколко десетилетия по-рано. След кратък и крехък мир, хората и маймуните започват да водят война, която ще определи кой ще бъде доминиращ вид на Земята.

Кучешки живот / A Dog's Purpose (2017)

6.9
кучешки-живот-a-dog's-purpose-2017
Главния герой е куче, което си спомня предните животи, както и всички негови собственици. То се опитва да намери целта си във всеки един живот.

Девет живота / Nine Lives (2016)

5.3
девет-живота-nine-lives-2016
Богати бизнесмен не обръща почти никакво внимание на семейството си. В споделения момент купува коте за рождения ден на дъщеря си, но продавача се оказва магьосник и го заключва в тялото на котето.

Легендата за Тарзан / The Legend of Tarzan (2016)

легендата-за-тарзан-the-legend-of-tarzan-2016
Римейк на Тарзан от Warner Bros., който не се развива по класическата история. Филма започва няколко години, след като Тарзан е напуснал африканската джунгла и се е премества в Англия. Сега той живее в Лондон под името Джон Клейтън III с любимата си жена Джейн Портър. След като е отгледан от маймуни, сега се чувства комфортно в цивилизацията. Той е поканен от кралицата на Конго да служи като емисар. Така той се завръща в стария си дом, но не осъзнава, че е само пионка на един мащабен заговор
6.3

Опасни води / The Shallows (2016)

опасни-води-the-shallows-2016
По време на сърфиране, Нанси има лошия късмет да попадне на акула. Единственото спасение е малка скала на 300 метра от брега, но тя не може да стои там вечно.
6.3

Норм - Полярният мечок / Norm of the North (2016)

норм-полярният-мечок-norm-of-the-north-2016

Когато все повече хора започват да идват в Арктика и дори имат намерения да превърнат континента в туристически център, полярната мечка Norm пътува до Ню Йорк за да спре това.

3.6

Спокойното езеро срещу Анаконда / Lake Placid vs. Anaconda (2015)

спокойното-езеро-срещу-анаконда-lake-placid-vs.-anaconda-2015
След успешен експеримент на анаконда и крокодил, те стават с чудовищни размери, по силни от очакваните и бягат от лабораторията. Сега целия град е в опасност.
3.3

Глутницата / The Pack (2015)

глутницата-the-pack-2015

Глутница вълци нападат Adam и семейството му през нощта. Единственото сигурно място където могат да се скрият е в къщата им. Тя е обградена от вълците, които търсят начин да влязат.

5

Джурасик свят / Jurassic World (2015)

джурасик-свят-jurassic-world-2015
Новият Джурасик свят, собственост на коорпорацията на Саймън Масрани е в Исла Нублар, Централна Америка, с генетично създадени от ИнГен Дружеството динозаври. Работохоличния и напрегнат управител – Клеър Деаринг трябва да наглежда своите племенници Грей и Зак в парка...
7

Кучето кренвирш / Wiener-Dog (2016)

кучето-кренвирш-wiener-dog-2016
Филма за един дакел, който повлиява на начина на живот на няколко американеца. Филма показва, как най-добрия приятел на човека може да промени живота му към по-добро.
5.9

Уличния котарак на име Боб (2016)

уличния-котарак-на-име-боб-2016
Джеймс Боуен уличен музикант, който едвам се изхранва с парите, които изказва от свирене, прави неочаквано и шокиращо приятелство с изгубено коте. В неговия хаотичен живот, котето се оказва най-верния му приятел.
7.4

Езерото на акулите / Shark Lake (2015)

езерото-на-акулите-shark-lake-2015
Един малък е измъчват от странен проблем – агресивна акула напада хората в езерото. Разследващия полицай разкрива, че акулата е бика пусната във водата от дилър от черния пазар на животни.
3.4

Вълчият тотем / Wolf Totem (2015)

вълчият-тотем-wolf-totem-2015

Chen е студен, който трябва да преподава на номадски пастири. Докато прави това, той се грижи за едно малко вълче, което пази в тайна. Но това се оказва голяма грешка, защото един ден вълците нападат селото.

6.7

Неестествено / Unnatural (2015)

неестествено-unnatural-2015
Група изследователи и фотографи в Аляска ще си имат работа с агресивна мечка, която е резултат от биологичен експеримент.
4

Гласове / The Voices (2014)

гласове-the-voices-2014
Джери обича една жена и току що е завързал връзка с нея. Той е обвинен в убийство, което слага край на връзка му. Но след като разговаря с кучето и котката си, може да се спаси от обвинението.
6.4

Макс / Max (2015)

макс-max-2015
Филма ни разкрива действителните събития около кучето Макс,.То заедно със стопанина си, Кайл са били в Афганистан. След смъртта на Кайл, кучето е върнато на брат му Джъстин, който го изпозлва за да разбере какво се е случило.
6.8

Трусове 5: Кръвна линия / Tremors 5: Bloodlines (2015)

трусове-5:-кръвна-линия-tremors-5:-bloodlines-2015
Мутирали червеи, наречени Graboiden нападат хората в Южна Африка. Формира се екип от няколко човека, които ще се изправят срещу чудовища в една битка на живот и смърт.
5.3

Зората на планетата на маймуните / Dawn Of The Planet (2014)

зората-на-планетата-на-маймуните-dawn-of-the-planet-2014
Планетата на маймуните – тежък вирус е опустошил човечеството, а генетично еволюиралите маймуни започват да доминират.
7.6

Pudsey the Dog: The Movie (2014)

pudsey-the-dog:-the-movie-2014
Скитник с обратна захапка на име Pudsey броди по улиците на Лондон в търсене на разговори с други животни, а с както се храни – тук там каквото намери. Въпреки това той е щастлив. Но това разбира се не може да трае дълго време. Животът му поема внезапен обрат, когато той е приет от едно семейство. Дълго време се задържа при тях и разбра че това е било единственото нещо което му е липсвало в живота
2.5

История на делфина 2 / Dolphin Tale 2 (2014)

история-на-делфина-2-dolphin-tale-2-2014
Екипът Clearwater Marine Aquarium, който спасяват делфина Winter's през 2010 като му поставя протеза опашка.
6.4
Page 1 of 212