Венъм (2018)

Актьори
Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams
Режисьор
Ruben Fleischer
Сценарист
David Michelinie, Todd McFarlane
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
05 Октомври 2018
Държава
USA
Венъм (2018) Трейлър
Венъм (2018)
5 / 5 - 1 vot
549
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Венъм (2018) Трейлър
Venom, познат от комиците на Спайдермен. Извънземният симбион, който се слива с Еди Брок и използва репортера като домакин. Формата която образуват двамата дава сила, извън границите на познатото.
В Спайдермен 3, дълбините на вселената създава неприятна изненада на приятелски настроения супергерой. Докато едни приспособяват костюма си и му предават определен цвят, то лепкавият и черен като катран екстериор на Venom е жив организъм. Извънземния вирус живее в едно симбиозно съжителство с човешки домакин, чието тяло може да завземе. След като Питър неволно имаше контакт с катраненоподобния симбиот, той показа негативните характеристики. С голямо усилие и благодарение на непоносимостта на Venom към звуковите вълни, Петър успява да се освободи от непознатия организъм. Но ситуацията не е същата с фотографът Еди Брок. Той става носител на черния чужденец, който му дава суперсили. Тези сили имат своя цена, защото Веном влияе върху личността на своя домакин. Той насърчава към насилие и безскрупулност. Нищо чудно, че фигурата в комиксите има своя произход като супер злодей, преди да се превърне в популярен антигерой.

Във филма ще се срещнем и с един от най-опасните врагове: Карнидж. Той е подобен вирус, като Венъм, но дава различни сили от неговите и тези на спайдърмен. Докато единия вирус, води до насилие, то втория дори до полуда!

Добави ревю