IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Конг: Островът на черепа (2017)

6.7
конг:-островът-на-черепа-2017
Никой не знае, колко години са изминали от последна поява на гигантска горила Конг? На нейния остров все още стои гигантски череп, потънал в мълчание и тайнственост, незасегнат от цивилизацията.

Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)

6.7
домът-на-мис-перигрин-за-чудати-деца-2016
Jacob научава че някогашните приключенски истории на дядо му са били верни. Той решава да намери мястото за което се говори и стига до тайнствен остров, на който има загадъчно сиропиталище.

Хижа на смъртта / Cabin Fever (2016)

3.7
хижа-на-смъртта-cabin-fever-2016
Група от петима студено наемат къща в гората, за да си починат от тежките изпити. Те забелязват, че съседите им имат странен и неприятел вирус. Скоро, обаче той се разпростира между тях идва момента, в който борбата за оцеляване ще претъпи приятелския им чувства .

Лудото Даскало 4 Островът / Cilgin Dersane 4 Ada (2015)

лудото-даскало-4-островът-cilgin-dersane-4-ada-2015

Група съученици се качват на кораб за да потеглят към един остров на който ще купонясват. Но те тръгват в погрешна посока и попадат в зловещо място, в което ще се борят за живота си.

1.5

Хижа на смъртта: Пациент нула Cabin Fever: Patient Zero 2014

хижа-на-смъртта:-пациент-нула-cabin-fever:-patient-zero-2014
Къде най-добре може да се прекара ергенско парти – на безлюден остров. Там отиват група приятели. Всичко е наред с изключение че острова е напълно безлюден. Може би защото до преди години там е имало лаборатория в която се е разработвало оръжие, което може да унищожава плътта. Но никой не знае че това оръжие продължава да се разработва и то се разпространява по целия остров, защото се намира във водата. Най-странното, което е за учените, е че са намерили нулев пациент над който жестоките експерименти продължават.
4.4