IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Чудото / Wonder (2017)

8.1
чудото-wonder-2017
Живота на едно дете, което им деформация на лицето. Години наред крие това, но най-големия проблем идва в момента, в който то трябва да престане да се крие. Как ще го възприеме светът и още повече учениците, които са едва пети клас.

12 А клас (2017)

12-а-клас-2017
Една млада учителка с безброй много проблеми: разведена, трябва да търпи стереотипите на своята майка, а синът ѝ Христо не може да се спогоди със съучениците си. Въпреки всички лоши моменти, директора застава на нейна страна.

Между шамарите / Fist Fight (2017)

5.6
между-шамарите-fist-fight-2017
Последния учебен ден. Докато учители с нетърпение очакват той да свърши, поради малкото работни места и финансовия крах на жилището, Рон е обвинен за разходите. Развинтен, той иска двубой с колегата си, който да остане само между тях. Но в училищата, такива тайни не могат да задържат повече от 1 час и скоро всичко очаква битката на годината.

Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017)

капитан-гащи:-първото-епично-приключение-2017
Две деца започват да учат първи клас, но училището им се струва скучно, а техния учител ги мрази. Те му правят хипноза за да го превърнат в по-добър и благ господин, който внезапно започва да ги обича.
6.2

Морис от Америка / Morris from America (2016)

морис-от-америка-morris-from-america-2016
Морис е на 13 години, когато загубва майка си. Той се премества да живее в Германия, където има проблеми със социалните контакти, поради черния цвят на кожата си. За щастие той намира момиче, в което се влюбва и му помага сред учениците, които го смятат за аутсайдер.
6.2

Проклятието на Даунер Гроув / The Curse of Downers Grove (2015)

проклятието-на-даунер-гроув-the-curse-of-downers-grove-2015
Животът на Криси никога не е бил, лесен. Тя е смятана за неудачница и всеки ден поема редица подигравки. За пръв път и се отвява възможност да помени това.
4.5

Училището Най-лошите ми години (2016)

училището-най-лошите-ми-години-2016
Рафи има развито въображение, но и проблеми с властите. Тези две неща му изиграват лиша шега особено в училището, в което преобладават лудите и потиснически правилата. Той и неговия приятел се противопоставят на ужасения директор Дуайт.
6.1

Призрачен свят / Monster High: Haunted (2015)

призрачен-свят-monster-high:-haunted-2015
Една ученичка заедно с приятелите си посещават призрачен свят, къде има училище като тяхното. Там директорката иска да напълни училището си с повече призраци и решава да превърне децата от реалния свят в призраци.
6

Загубенячка / The DUFF (2015)

загубенячка-the-duff-2015

Бианка е номинирана за DUFF - Определение за Грозен дебел приятел. Тя трябва да се докаже пред всички съученици и да свали от трона царицата на гимназията.

6.5

Момиче като нея / A Girl Like Her (2015)

момиче-като-нея-a-girl-like-her-2015
Джесика Бърнс заедно с най-добрата си приятелка, Брайън трябва да направят видео записи на безмилостния тормоз, който е получила от бившия си приятел, Avery - един от най-популярните ученици гимназията.
7.1

Brotherly Love (2015)

brotherly-love-2015
Проследява се живота на хората във прочутата гимназия във Филаделфия – гимназия номер едно по баскетбол и по конкретно живота на Sergio Taylor
6.8