Пъзелът (2017)

Актьори
Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie, Tobin Bell
Режисьор
Peter Spierig, Michael Spierig
Сценарист
Josh Stolberg, Pete Goldfinger
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера в България
27 Октомври 2017
Държава
Canada, USA
Продължителност
91 мин.
Пъзелът (2017) Трейлър
Пъзелът (2017)
5 / 5 - 3 vots
455
4
0
Франчайз, в който се разказва за убийствената игри продължава. Създателите на филма бяха потънали в мълчание през последните няколко години, но ето че сега отново се появяват с осмата част.
Убийствен пъзел 8 (2017)

Това е един от най-известните ужаси, който стартира с триумфално начало 2003 г. с късометражния филм. След до 2010 г. всяка година се появява нова част. Изключение прави само тази осма част, която се появява със 7 години закъснение. В нея продължава ужас-франчайза, който разказва убийствените пиеси на един психопата Джон Крамер. Той е известен зъл гений, който затваря жертвите си в един странен затвор, с който дава началото на кървава игра, която винаги има фатални последици. В продължение на десетилетия той бе смятан за мъртъв, но сега градът започва да се пълни с убийства и защо всички следи водят към него? Дали това е някой от учениците му? Едно е ясно: мъчителните игри започват отново.
През февруари 2016 г., шест години след последната му поява, беше обявено, че сценаристите ще бъдат Josh Stolberg и Pete Goldfinger.

 

 

Изборът да живееш или да умреш в Убийствен пъзел 8

Eдин от най-великите франчайзи на ужасите за всички времена се завръща. Той ще продължи с психопата, който остава своя подпис на всяко убийство, направено по негова запазена марка, с усукан сценарий от по-високо ниво.

 

Добави ревю