Хищникът (2018)

Актьори
Yvonne Strahovski, Sterling K. Brown, Olivia Munn
Режисьор
Shane Black
Сценарист
Fred Dekker, Shane Black
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Екшън, Приключенски, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
14 Септември 2018
Държава
USA
Хищникът (2018) Трейлър
Хищникът (2018)
4.7 / 5 - 6 vots
1058
6
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Хищникът (2018) Трейлър
От границите на неизследваното космическо пространство, Хищниците пристига по улиците на малко градче в ужасяващото преоткриване на поредицата "Predator". Генетично модифицирани, като комбинират ДНК на различни видове, най-смъртоносните ловци във вселената сега атакува Земята.
Хищници, извънземни ловци, технологично развити, идват на Земята и причиняват много проблеми, след като едно малко момче случайно им позволява да се върнат. Но този път те са по-силни и по-умни от всякога, главно поради факта, че са използвали ДНК на други видове, за да еволюират генетично. Хаотична трупа от бивши войници и умопомрачен учител ще бъде единствената надежда на човечеството от тази невиждана и непреодолима заплаха от извънземен произход.

Правителството иска помощта на пенсионирания войник Куин да се бори с извънземните, а той от своя страна се нуждае от помощта на аутистичния си син, за да разбере езика съществата. Заедно с най-добрия си приятел и екип от учени, Куин ще започне приключение, което може да доведе до фатални последици за всички участници.

Зад кадъра и информация

Този път ще открием повече за това опасно същество, което ще бъде преоткриване на франчайзинга. Шейн Блек насочва този нов филм, който ще се задълбочи в митологията на сагата и освен това ще се опита да запази духа на оригиналния филм.

Хищникът ще донесе на големия екран на най-известното и смъртоносно извънземно, което е роден в Predator (1987), класическа научна фантастика, режисиран от Джон Мактиърнън и с участието на Арнолд Шварценегер.

Филмовата поредица започна през 1987 година. В него се разказва за няколко войници, който влизат в специално звено, което служи на американското правителство. Те се обучават в джунглата, където са нападнати от технически най-добре оборудваните извънземни, наречени Хищници. Нека да припомним, че Dutch (Арнолд Шварценегер), беше единствения който преодолява атаката на пришълците, която се състои от сложен арсенал от оръжия и почти непобедими противници.

Добави ревю