Малката русалка / The Little Mermaid (2017)

Актьори
Gina Gershon, William Moseley, Poppy Drayton
Режисьор
Blake Harris, Chris Bouchard
Сценарист
Blake Harris, Hans Christian Andersen
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2017
Малката русалка / The Little Mermaid (2017)5.00/5 3 vots
Вдъхновен от известния разказ на Ханс Кристиян Андерсен, Крис Бушар, насочва тази нова адаптация на Малката русалка. В едно магическо царство, ние ще се срещнем с очарователни морски същества, едно от които се влюбва в човек.
Disney видяха успеха от игралната версия на класическата приказка Пепеляшка. Въпреки, че сюжета на подобно филми е добре познат, хората винаги се радват да видят техните адаптации още веднъж. Тази тенденция продължава и през 2017 година.
Приказките са за деца, но този филм е играе и е подходящ за зрители от всички възрасти. Малката русалка няма да бъде съвсем същата, защото Крис Бушар Кути е създал своя версия.  В преден план продукцията няма известни актьори, така че очевидно Дисни ще заложат само на репутацията на класическата приказка.
Малката русалка живее със семейството си в бездната на океана. Един ден, когато има буря, тя плува на повърхността и става свидетел на корабокрушението на хора от кралски произход. Тя спасява принца и се влюбва в него. От сега нататък, тя не може да забрави мъжа с двата крака. Ако иска да го спечели, тя ще трябва да плати висока цена, за да замени опашката си с крака.