Убийства в Хепитайм (2018)

Актьори
Elizabeth Banks, Joel McHale, Melissa McCarthy
Режисьор
Brian Henson
Сценарист
Todd Berger, Todd Berger
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2018
Премиера в България
07 Септември 2018
Държава
USA
Убийства в Хепитайм (2018)
5 / 5 - 1 vot
В свят, в който кукли съществуват заедно с хората, частният изследовател и бивш полицай Фил Филипс преследва престъпник в света на куклите, който е убил брат му. Доказателствата сочат, че Фил е убиеца. Той трябва едновременно да се крие и да търси престъпника и същевременно може да разчита единствено на себе си.
The Happytime Murders (2018)

Светът се населява от два интелигентни вида кукли и хора, макар че хората доминират и гледат с не особено значение към по-малките същества, с които споделят планетата. С други думи, куклите се разглеждат като граждани от втора класа. От соя страна Фил Филипс, бивша полицай, кукла, е опозорен и от доста време насам е пропаднал в алкохол и отчаяние. Но сега серия от убийства разтърсва света на куклите. Престъпника убива гласовете на група кукли, известни през 80-те с прочутото детско телевизионно предаване “The Happytime Gang”. Членовете на шоуто биват елиминирани един по един. В резултат на това недоволния полицейски служител от Лос Анджелис, който обича прекалената консумация на алкохол и самият той е кукла, решава да започне да разследва тази съмнителна личност. Освен това, изглежда че иска да убие бившата приятелка на Фил, Джени. Ето защо той трябва да се събере отново с детектив Едуардс за да се изправят заедно срещу този сложен случай. С помощта на бившия си колега, те ще се опитата да арестува убиеца. Когато обаче издирвания престъпни удря отново и то не кой да е, а брата на Фил, уликите сочат самия него. Светът бързо научава и започва да подозира Фил в убийство. Трябва да бъде взето сериозно решение. В този случай няма кой да му повярва и той трябва да разчита единствено на себе си.
Британ Хенсън режисира този куклен филм за възрастни, който съдържа финална версия на сценария, написан от Джон и Ерик Хоубър.

Добави ревю