Без последна спирка / The Commuter (2018)

Актьори
Liam Neeson, Sam Neill, Vera Farmiga
Режисьор
Jaume Collet-Serra
Сценарист
Philip de Blasi, Byron Willinger
Снимки
Sacramento, USA, California
Жанр
Драма, Криминален
Година
2018
Премиера
12 Януари 2018
Държава
France, USA, UK
Продължителност
104 мин.
Без последна спирка (2018) Трейлър
Гласувай
302
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Майкъл е бизнесмен, който води спокоен живот и дори всеки ден пътува с един и същ влак до работата си. Един ден по време на своето рутинно пътуване, той става жертва на престъпен заговор, който го поставя пред трудно решение и една непосилна задача, която трябва да реши, преди влака да достигне крайната си спирка.
Филма разказва за едни застрахователния брокер, Майкъл, който в същото време води съзерцателен живот. В продължение на десет години всеки ден пътува с влак от спокойното предградие, в което живее със семейството си. Но един ден тази рутина е нарушена: бизнесменът неволно става жертва на престъпна група, която иска да го въвлече в заговор, заплашвайки не само живота му, но и живота на хората около него.
По време на сутрешното си пътуване с влака, той среща мистериозна и непознат жена на име Джоана, която стои до него и разговаря. Постепенно тя му разкрива, че се интересува от нещо повече, освен дребния разговор. Тя иска от него да открие неизвестен свидетел на престъпници, с помощта на няколко неясни улики. В резултата на това той ще получи висока награда. Това трябва да стане преди влака да достигне крайната си точка и той да бъде поставен под държавна защита. Овен това, от него зависи живота на всички пътници във влака и този на семейството му. Няма друг избор освен да играе играта на Джоана, в която остава само един час. Така, че има малко време да намери човека. Но когато Майкъл открива какъв е истинският план на неговите изнудвачи, той трябва да вземе трудно решение.
Добави ревю