Малки титани: в готовност (2018)

Актьори
Kristen Bell, Will Arnett, Khary Payton
Режисьор
Peter Rida Michail, Aaron Horvath
Сценарист
Michael Jelenic, Aaron Horvath
Жанр
Анимация, Екшън, Комедия
Година
2018
Премиера в България
27 Юли 2018
Държава
USA
Малки титани: в готовност (2018) Трейлър
Гласувай
200
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Анимационни супергерои искат да бъдат кино звезди на Холивуд. Докато следват своя план, те попадат на злодей с тъмен план.
Teen Titans Go! To the Movies (2018)

Младите супергерои на DC Comics идват на големия екран. Тази тийнейджърска група от супергерои, които споделят един апартамент и всякакви комични и луди ситуации, се формира от Робин, водачът им, Ciborg – полу-човек, полу-киборг, Raven, момиче наполовина човек и наполовина демон, която притежава тъмни, мистични сили, Beast Boy, герой, който се превръща във всички видове животни и Starfire, момиче, чиито очи блестят ярко зелено.
Изглежда, че искат да имат свой собствен филм и да станат холивудски актьори. Те откриват несправедливостта от това да бъдат неизвестни. Някои от тях се чувстват като във второстепенна роля, а искат много повече – да бъдат супер звезди. Освен големите мечти, имат много луди планове и идеи. Лидерът Робин е готов да разреши ситуацията за да се превърнат в звезди, а не аутсайдери. Ако можеше само да ги забележат най-добрите холивудски режисьори.
С някои екстравагантни идеи и песен в сърцата си, те се отправят към града Tinsel, сигурни, че са в състояние да реализират своята мечта. Те правят планове, забравяйки за подлия суперзлодей, който от своя страна мечтае за световно господство. Но когато групата е измамена от него с подлия му план да завладее Земята, ситуацията стават наистина лоша. Тяхното приятелство и боен дух се провалят, когато са застрашени. Приятелството им е изправено през лоша съдба и героичните сили са в опасност.

Добави ревю