IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Майк и Дейв си търсят гаджета (2016)

6
майк-и-дейв-си-търсят-гаджета-2016
Братята Майк и Дейв пускат реклама в интернет, с която се надяват да намерят перфектните момичета, с които да отидат на сватбата на сестра си. Надявайки се за нещо диво, скоро те ще се срещнат две неконтролируема момичета.

Моята голяма луда гръцка сватба 2 (2016)

6
моята-голяма-луда-гръцка-сватба-2-2016
Изминали са повече от десет години от коронясването на любовта между Иън и Тула. Изглежда, че постепенно всичко си идва на мястото, но сега се появява нов проблем, който обръща живота им с главата надолу, защото ще има още една сватба.

Комика / The Comedian (2016)

5.7
комика-the-comedian-2016
Джаки е комик, който е осъден и изпратен в старчески приют. Много скоро ще бъде сватбата на племенницата му, а той не може да присъства не нея. Джаки бързо грабне вниманието на всички в приюта, с цел да се издигни и някой да му помогна да отиде на сватбата.

Кум под наем ООД / The Wedding Ringer (2015)

кум-под-наем-оод-the-wedding-ringer-2015

Сватбата на Дъг е сред броени дни а той все още ням кум. Той решава да се възползва от услугите на Jimmy – той разполага с нещо повече от сватбена агенция защото дава кумове и шаферки под наем. Но каква ще бъде сватбата - със сигурност забавна.

6.7

Невестата / The Bride (2015)

невестата-the-bride-2015
Изминали са 150 години от както двама младежи са били убити за това, че са се обичали. Сега духа на мъртвата жена се завръща младо момиче, което го полетява същата съдба. 150 годишния дух ще й помогне, срещу хората, които искат да помрачат живота й.
6.7

Маса 19 / Table 19 (2017)

маса-19-table-19-2017
Елоиз е избрана да шаферка за сватбата на един от приятелите на нейния дългогодишен приятел. Тя се радва, че е удостоена с тази чест, то дни преди сватбата, те са разделят и тя вече няма да е шаферка. Тя отива като неканен гост, сяда на най-отдалечената маса, където противно на очакванията й, научава няколко тайно за сватабта.
5.8

Сватбата на Джени / Jenny's Wedding (2015)

сватбата-на-джени-jenny's-wedding-2015
Джени намира човека на живота си. Но това, което не знаят нейните родители е, че тя възнамерява да се ожени за дългогодишната си съквартирантка. Тя е достатъчно смела да разкрие на родителите си, че е обратна. Те не са толкова ентусиазирани, защото са очаквали обикновена сватба. В допълнение, те се страхуват от реакциите на приятелите и познатите си. Бъдещият двойката ще трябва да се бори с предразсъдъците и претенции на родителите си.
5.5

Спасителен отряд / Search Party (2014)

спасителен-отряд-search-party-2014
Само 24 часа по-рано, Nardo стоеше до любовта на живота си и трябваше да се сгоди. Сега поради нещастен случай, той се е озовал в мексиканската пустиня, чисто гол без дрехи и документи. Единствените, които могат да го спасят са приятелите му.
5.6

Кълна ти се, любима / Sanam Teri Kasam (2016)

кълна-ти-се,-любима-sanam-teri-kasam-2016
Романтичен мюзикъл, в който се срещат две противоположни личности – момиче, което отблъсква всички мъже и мъж, който никой не обича.
7.3

Ченге за един ден / Ride Along (2014)

ченге-за-един-ден-ride-along-2014
Бен (Кевин Харт) работи като охранител в гимназията и е щастлив в отношенията си с приятелката си Анджела (Тика Съмптър). Но за брат й Джеймс (Ice Cube) той не значи нищо повече освен бъбрив всезнайко, който той не може да търпи. Още повече за мръсните погледи към сестра му. Бен за да докаже себе си и да направи нещо за бъдещето си, той се опитва да се включи в Полицейската академия на Атланта.
6.2

Сватба в провинцията / A Country Wedding (2015)

сватба-в-провинцията-a-country-wedding-2015
Дни преди сватбата си Брадли посещава родния си град, където прекъсва със Сара. Дните отминават, а той все повече се колебае дали е избрал правилната жена.
7

Мисли като мъж 2 / Think Like a Man Too (2014)

мисли-като-мъж-2-think-like-a-man-too-2014
На ергенското парти в Лас Вегас Майкъл и Кандис са поканени групи приятели, за да прекарате една незабравима вечер. Нещата не вървят по план, мъжете и жените се разделят, за да се насладят на деня...
5.8

Humpty Sharma Ki Dulhania (2014)

humpty-sharma-ki-dulhania-2014
Едно момиче отива до друг град, да си купи дрехи за сватбата и намира мъж, който е недостижим за нея, но тя силни го желае.
6

Безумна сватба / Serial (Bad) Weddings (2014)

безумна-сватба-serial-bad-weddings-2014
Богато френско семейство се срива, когато дъщерите им се омъжват за хора от кол и въже, които един за един не стават.
7

Най-екзотичният хотел Мариголд 2 (2015)

най-екзотичният-хотел-мариголд-2-2015

Това е хотел за богати и възрастни хора. Всичко в хотела е много добре докато в него не влиза Гай, който бързо запленява всички жени.

6.6