IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Нокаут или Всичко, което тя написа (2017)

нокаут-или-всичко,-което-тя-написа-2017
Арън, бивш боец, след години се превръща в музикант, който поради множеството битки има умствени увреждания. Той попада на Жана, български имигрант, живеещ в Ню Йорк. Двамата бързо се сближават, защото нейния брат Боби има мечта да стане ММА боец, а в същото време помага в музикалната кариера на Арън

Борг/Макенроу (2017)

7.1
борг-макенроу-2017
Шведеца Бьорн е един от най-легендарните тенисисти в историята на спорта. Макенроу е талантлив американец, който е най-големия му съперник, с когото се бори за победата в световния турнир. И двамата всъщност плащат много повече за да разберат кои да те.

Меси / Messi (2014)

7.4
меси-messi-2014
Филмът представлява смесица от кариерата на футболиста, в комбинация с архивни материали и измислени реконструкции. Историята, за това как, един от най-големите аржентински и световни футболисти на всички времена, е гонил пътя на славата с много жертви.

Критична точка / Point Break (2015)

критична-точка-point-break-2015
Агент на ФБР трябва да разследва няколко случая на обири на банки. Той се сприятелява със заподозрените, но постепенно е въвлечен до такава степен в обирите, че не може да направи разлика между добро и зло.
5.3

Юмруци от камък / Hands of Stone (2016)

юмруци-от-камък-hands-of-stone-2016
Филма за Роберто Дюран, който носи псевдонима „Ръце от камък”. Легендарния боксьор се завръща на ринга на 50 години с тази разлика, че е станал още по-силен.
6.6

Пеле: Раждането на една легенда (2016)

пеле:-раждането-на-една-легенда-2016
В биографичната драма Пеле, показва раждането на една легенда, с която започва възхода на бразилски футбол.
7.3

Никога не се предавай 3 / Never Back Down: No Surrender (2016)

никога-не-се-предавай-3-never-back-down:-no-surrender-2016
Кейс някога е бил сред най-добрите ММА бойци. Животът му е преминал през много изпитания – първо е бил треньор, после с участва в полицейска корупция и сега иска отново да се върне на ринга.
6.5

Крийд: Сърце на шампион / Creed (2015)

крийд:-сърце-на-шампион-creed-2015

Адонис иска да стане шампион по бокс, както някога е бил баща му. За съжаление баща му е отдавна починал и единствения треньор, който може да го доведе до успеха е Роки – най-силния противник на баща му. Но дали Роки ще приеме предложението.

7.6

Шампионът / Concussion (2016)

шампионът-concussion-2016
Уил Смит e звездата в драматичен трилър, базиран на невероятната истина David vs. Goliath - историята на д-р Бенет Omalu, брилянтния съдебномедицински невропатолог, който е направил първата откриването на Националната футболна лига и играч, който получава мозъчна травма.
7.1

Роналдо / Ronaldo (2015)

роналдо-ronaldo-2015
Документален филм за Кристиано Роналдо. Филма показва как той се е издигнал като футболна звезда, но и отразява личния и семейния му живот.
6.4

Обратен гард / Southpaw (2015)

обратен-гард-southpaw-2015
Живота на успешния боксьор Били се променя, след трагичната смърт на съпруга му. Той потъва в алкохол и наркотици, и единствения човек, който може да му помогне е бившия боксьор Tick.
7.4

Bleed for This (2016)

bleed-for-this-2016
Боксьорът Vinny Pazienza е във върха на формата си, но след автомобилна катастрофа, той има сериозно нарушение в горната част на гръбначния стълб. Лекарите казват, че никога няма да може да върви, но той е решен да се върне на ринга.
6.8

В търсене на свободата / The Search for Freedom (2015)

в-търсене-на-свободата-the-search-for-freedom-2015
Документален филм, който ни показва светът на най-добрите спортисти - как спорта ги кара да се чувстват живи и как са постигнали тези невероятни резултати.
6.8

Надпревара / Race (2016)

надпревара-race-2016
Историята на Джеси Оуенс, който се превръща в най-добрия бегач през 1936 г. както и прави най-големия скок. През това време той е принуден да се бори срещу действията на Адолф Хитлер и арийското надмощие.
7.1

Еди Орела / Eddie the Eagle (2016)

еди-орела-eddie-the-eagle-2016
Майкъл Едуардс, по-известен като Еди Орела, е направил най-известният ски скок в британската история. Неговата една история, представлява силата на човешкия дух и издръжливост в лицето на изключителни предизвикателства и малки шансове.
7.4

Феноменът / The Phenom (2016)

феноменът-the-phenom-2016
Бейзболиста Хопър винаги е бил най-добрия сред всички спортисти. Той се радва на успеха си и се готви да влиза в големия отбор, но за негово нещастие не успява. За да си върне кариерата той посещава психолог, с който разбра за най-големия си проблем.
5.2

Победа в кръвта / The Program (2015)

победа-в-кръвта-the-program-2015
През 1999 журналиста Дейвид Уолш разследва успеха на колоездача Ланс Армстронг и открива доказателства за допинг и мрежа от организатори, които го прикриват.
6.5

Боецът / A Fighting Man (2014)

боецът-a-fighting-man-2014
Sailor е непобедим боксьор, който е направил легендарна серия от победи, която все още никой не е в състояние да прекъсне. В възрастта му серията нараства, но също така нараства и страха да не би някой да му я прекъсне. Сега той ще се изправи с един също толкова добър боксьор който му отваря предизвикателство за битка.
5.6

Закован / Tapped Out (2014)

закован-tapped-out-2014
Родителите на Michael са убити пред очите му. Това го прави престъпник, след това отива в затвор за общественополезен труд, където намира убиеца и ще има възможност за отмъщение.
5.4

Шампиони / Champs (2015)

шампиони-champs-2015
Историята на трима велики боксери - Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Бърнард Хопкинс. Документален филм за живота им.
7.3
Page 1 of 212