IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Inhumans: Нечовеци (2017)

5.3
inhumans:-нечовеци-2017
Сериала засяга група от специални хора, които след експеримент развиват удивителни способности. Те са създадено от извънземни, но прогонени от собствената си планета, са принудени да живеят на Земята, където предпазват хората от всякакво зло.

Кралица на Юга / Queen of the South (2016)

7.7
кралица-на-юга-queen-of-the-south-2016
Филма разказва за една жена приятеля на която е дилър на наркотици. След като той е убит, тя бяха от Мексико и се настанява в Испания. Тук тя се стреми да се повиши в престъпния бизнес и да се доближи до най-мощния контрабандист на наркотици в страната и най-накрая да отмъсти за смъртта на своя приятел.

Светци и странници / Saints & Strangers (2015)

7.1
светци-и-странници-saints-&-strangers-2015
В центъра на историческия филм е пътуването на кораба Мейфлауър и първите дни в Америка.

Досиетата Х Сезон 10 / The X-Files (2016)

досиетата-х-сезон-10-the-x-files-2016
Любимия сериал на милиони хора по света продължава. Нашите познати ФБР агенти - Мълдър и Скъли ще се сблъскат с нови приключения и още по-опасни врагове.
8.7

Изгнаник Сезон 1 / Outcast (2016)

изгнаник-сезон-1-outcast-2016
Кайл е млад мъж, животът на който не е за завиждане – още от детство той страда от странни видения които не може да си обясни и стрес, който го е лишил от много неща. Сега той разбира, че неговата съдба е предопределена свързана и идващия край на света.
7.5

Нощният мениджър / The Night Manager (2016)

нощният-мениджър-the-night-manager-2016
Агентът на британските тайни служби Джонатан има трудна мисия – да спечели приятелството на дилър на оръжия и да навлезе дълбоко в неговото обкръжение. Но за да направи това, той трябва, той трябва да се превърне в чудовището, което не иска да бъде.
8.2

The Crown (2016)

the-crown-2016
Елизабет Уиндзор след смъртта на баща й Джордж VI е избрана за Кралицата на Англия на крехката възраст от 25 години. Но младата жена трябва първо да се научат да отстояват позицията си в челните редици на властта и да се бори за своето място в света на политиката, в която преобладават мъже.
8.7

Baskets (2016)

baskets-2016
Мечтата на Зак е да стане клоун, но не успява да вземе изпитите и заменя тази професия с цирков изпълнител. Но в тази работа, намира най-прекрасните хора, които му показват, че приятелите са по-важни от професията
7.5

Госпожа Динамит сезон 1 (2016)

госпожа-динамит-сезон-1-2016
Комедийния сериал е базиран на живота на комика Мария Бамфорд, която разказва историята за хаотичния си живот. Филма е производство на Netflix отправя полу-автентичен поглед към живота на актрисата, който е последователност от върховете и спадовете в странното ежедневие на комика.
7.6

Хрониките на Шанара Сезон 1 (2016)

хрониките-на-шанара-сезон-1-2016
В един магически свят на демони, елфи, гноми и джуджета, най-силно от всички е царството на елфите, което благодарение на магическото дърво Ellcrys държи в затвор всички свои врагове. Но сега когато Ellcrys, дъщерята на краля, трябва му да намери лекарство сто за да спа царството си.
7.4

Алхимик (2015)

алхимик-2015
 Изглежда, че магьосниците за които се носят легенди от миналото все още съществуват. Сега те искат да покажат на съвременната наука тайните на алхимията

Безумна сватба / Serial (Bad) Weddings (2014)

безумна-сватба-serial-bad-weddings-2014
Богато френско семейство се срива, когато дъщерите им се омъжват за хора от кол и въже, които един за един не стават.
7

Подигравки с Джъстин Бийбър (2015)

подигравки-с-джъстин-бийбър-2015
ТВ сериал, в който Кевин Харт, се подиграват на Justin Bieber.
7.4

Да оцелееш в Аляска: Убийците от Кодиак (2015)

да-оцелееш-в-аляска:-убийците-от-кодиак-2015
Четири екипа ще бъдат подложени на изтощителните изпитания на пустинята Буш в Аляска

Дневниците на вампира

дневниците-на-вампира
Елена Гилбърт е красива и хубава. Тя се влюбва в Стефан Салваторе, но той има тайна – той е вампир, който не може да умре, живее вечно. Нова се оказва като негово проклятие на любовта му към Еленa
7.8