IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Чудото / Wonder (2017)

8.1
чудото-wonder-2017
Живота на едно дете, което им деформация на лицето. Години наред крие това, но най-големия проблем идва в момента, в който то трябва да престане да се крие. Как ще го възприеме светът и още повече учениците, които са едва пети клас.

Лили рибката (2017)

лили-рибката-2017

Чудеса от рая / Miracles from Heaven (2016)

7
чудеса-от-рая-miracles-from-heaven-2016
Когато Кевин и съпругата му откриват, че детето им Анна страна от трудно лечима болест. Те решават да направят всичко възможно за да за да я излекуват. Един ден тя пада от голяма височина и се събужда без една драскотина. Това е знак, че са на път, да открият чудото, което може да я излекува.

Книгата на любовта / The Book of Love (2016)

книгата-на-любовта-the-book-of-love-2016
След смъртта на съпругата му, в живота на Хенри вече няма нищо смислено. Той намира бездомни момиче, което иска да намери изгубения си баща. Хенри решава да й помогне, защото в живота му друго не остава.
5.9

Операция Арктика / Operation Arctic (2014)

операция-арктика-operation-arctic-2014
Три сестри се местят в нов град с майка си, а баща им остава да работи в южната част на Норвегия. Отчаяни от това те решават да се присъединят към него, като се кача на борда на хеликоптера му. След една малка грешка те се оказват сами в Северния полюс.
6.1

Морис от Америка / Morris from America (2016)

морис-от-америка-morris-from-america-2016
Морис е на 13 години, когато загубва майка си. Той се премества да живее в Германия, където има проблеми със социалните контакти, поради черния цвят на кожата си. За щастие той намира момиче, в което се влюбва и му помага сред учениците, които го смятат за аутсайдер.
6.2

Надарен / Gifted (2017)

надарен-gifted-2017
Frank Adle е човека, до който расте изумителната му племенничката Мери в крайбрежен град в щата Флорида. Франк планира да осигури нормалния живот на Мери, която има невероятни математически умения.
7.6

Татко или мама / Daddy or Mommy (2015)

татко-или-мама-daddy-or-mommy-2015
Флоранс и Винсен водят добър семеен живот с три деца. Докато родители им печелят добри пари, децата с държат добре. Но един ден те решават да тръгнат по различни пътища и стигат до развод. Сега децата имат три седмици да решат с кой родител искат да останат.
6

Ченге в детската градина 2 / Kindergarten Cop 2 (2016)

ченге-в-детската-градина-2-kindergarten-cop-2-2016
Рийд е агент на мафията, който е пратен на неочаквана мисия – той трябва да бъде учител в детската градина, където ще се докопа до важна флашка, в която има цента информация.
4.4

Хора, места, вещи / People Places Things (2015)

хора,-места,-вещи-people-places-things-2015
Хобито на Уил е да рисува карикатури, което му помага да се справи с гледането на децата си и конфликтите с бившата си съпруга.
6.9

И така нататък / And So It Goes (2014)

и-така-нататък-and-so-it-goes-2014
Един брокер, който иска да се пенсионира и да води спокоен живо е прекъснат от сина си, който му дава да гледа 9 годишното си дете.
5.8

Ани / Annie (2014)

ани-annie-2014
Ани момиче на което съдбата е изиграла лоша шега, защото като малка се е загубила и е останала без родители. Един ден тя предива улицата без да забелязва идващата кола и един човек , Уил Stacks я спасява. За нейно щастие Уил е политик, бизнесмен и милиардер. Той решава да вземе момичето в собствения си дом и започва постешенно да променя коренно живот на Ани.
5.3

Преди да изчезне / Before I Disappear (2014)

преди-да-изчезне-before-i-disappear-2014
Ричи (Shawn Christensen) има труден живот като наркоман и един ден решава да сложи край на живота си. Но точно тогава като по случайност Маги (Еми Росъм) го моли да вземе дъщеря й за да се грижи за нея. Той обаче не очаква че това ще промени живота му, защото двамата имат повече черти от колкото са очаквали.
7.2