Революция Х (2018)

Актьори
Гери-Никол, Димитър Бербатов, Иван Иванов
Режисьор
Димитър Гочев
Сценарист
Димитър Гочев
Снимки
Лозенец
Жанр
Комедия
Година
2018
Държава
Bulgaria
Революция Х (2018) Трейлър
Гласувай
237
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Продължава българския сериал, в който ще видим нови и стари звезди, дебютиращи актьори в нова светлина. В комедията има една отвлечена жена, един наркобос, млако престрелки и комедийни сцени.
С това заглавие стартира продължението на стария сериал “Революция Z”, който е режисиран от Димитър Гочев. Като ново изгряваща актриса в българското кино е явява Гери-Никол. Докато всички участници на продукцията бяха твърде скептични към нея, то тя надмина изчакванията им и ги изненада. Според мнозина във филма можем да я видим в нова светлина. Друг неочакван актьор, който ще застане до певицата е Димитър Бербатов. Той се въплъщава в героя Караваджо, ще бъде отново богат и известен, но няма да си играе на футбол, а на наркобос. Александър Сано и Мариан Вълев ще бъдат негови служите в незаконния бизнес. Криминален филм без жертви не може да има. Това ще бъде ролята на „яката дупара“ на бъгарския поп и рап.
Останалите от актьорския състав за познатите ни лица от по-ранния филм – Иван Иванов, Мона Гочев и Иван Тишев. Тук ще видим и няколко звезди от култовия сериал „Под прикритие“.
Снимките бяха направен в морския курорт Лозенец, които продължиха близо 20 дена. Сериала трябва да се появи през 2018 г.
Добави ревю