Отряд обирджии / Renegades (2017)

5.44 970 votes
Актьори
J.K. Simmons, Ewen Bremner, Sullivan Stapleton
Режисьор
Steven Quale
Сценарист
Richard Wenk, Luc Besson
Снимки
Croatia, Karlovac
Жанр
Екшън
Година
2017
Премиера в България
24 Ноември 2017
Държава
Germany, France
Продължителност
105 мин.
Отряд обирджии (2017) Трейлър
Отряд обирджии / Renegades (2017)
4.5 / 5 - 4 vots
1576
8
0
Присъединете се към YouTube канала ни
На специален екип от войници е възложена следната задача: те трябва да влязат във вража територия и под водите на едно езеро да намерят съкровище, което трябва да се свърне на хората в обедняла местност. Но няколко души искат да го задържат и да не играят по правилата.
Един нов филм, написан от Люк Бесон (Lucy) и Richarda Wenka (Equalizer). На пръв поглед филма не блести с уникален сюжет, но както при всеки нов филм, се набляга не на сюжет, а на визия.
За 2017 дори се очаква да бъде най-добрия военен филм, а може би и най-добрия на Бесон. По-скоро той се откроява сред другите му по-ранни проекти, които останаха незапомнени през последните години, но сътрудничеството му с Wenke и режисьора  Steven Quale, се надяваме да се превърне в нещо по-добро от предните му проекти.   
Ето и сюжета: екип от морски тюлени през деветдесетте години е натоварен с трудна мисия – те трябва да отидат до босненското езеро, където под водите е има изгубено мистериозно съкровище, което преди години е било откраднато от нацистите. След като до намерят те трябва да го доставят на хора в беден район. Но проблема идва в това, че тук са на вражеска територия и мисията няма да бъде толкова лесна. Това няма да е единствената пречка, защото някои от членовете на екипа са съблазнените от идеята да го вземат, без да го споделят с останалият.
Добави ревю